reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Czasem mnie tak rozpiera jak przy okresie ale juz nie panikuje. Na początku odrazu do wc szlam. Ale na razie jest oki. No i wczorja sie wystraszylam jak kichnelam to mnie zakulo w lewym jajniku. Jutro bedzie pewnie stres po badaniu w oczekiwaniiu na wynik.temperatura ciala rano tez byla jeszcse wyzsza 36.9 a byla 36.7
a cialo masz rozgrzane? ja mm tak gorace, ze az parze

reklama
lux mnie pobolewało inaczej niż na okres kuło mnie w pachwinach.. dziś czuję ciężkie podbrzusze i zastanawiam się czy się nie przeforsowałam.. a jeszcze mam weekend pracujący po 12 godz i zastanawiam się czy na niedziele nie wziąć UŻ ale wiem że nie ma mnie kto zastąpić i którąś koleżankę z wolnego by było trzeba ściągnąć więc mi głupio..w środę mam wizytę i jak będzie ok to biore L4 moja ginka już tydz temu mi proponowała ale ja nie chce jeszcze się chwalić ciążą... nikt nie wie tylko mąż i jedna przyjaciółka...

lux a może przeziębienie cię bierze?? sprawdzałaś temperaturę??
mania a czemu sprawdzasz przyrost po 72 godz a nie po 48?? chciałabym mieć taki spokój ducha..:)

natka ja już przeszukałam net i wszystko mi mówi że serduszko powinno być.. tylko czy będzie...

Bafinko ja sie czuje dobrze;) Nie wiem kiedy isc na wizyte, czytalam ze u ciebie owu byla 24-25 luty, u mnie byla jakos 25-27 luty wiec w sumie 2 dni rozmicy jakos miedzy nami;) Ja bym poszekala do 7 tygodnia, czyli do lekarza np isc 6t4d, za wczesnie to raczej nie ma co, chyba ze sie cos dzieje. Bierzesz dupka albo luteine? Albo inne leki? Ja w 1 straconej ciazy bylam u lekarza w 6t3d i bylo serduszko a w 10 sie dowiedzialam,nze ciaza obumarla pod koniec 6tyg:/ wiec wole poczekac i isc pozniej....bo nawet jak cos bedzie "nie tak" to i tak beda kazali lezec, brac dupka albo lutke i przyjsc za tydzien, bo na tym etapie nic wiecej sie nie da zrobic....tak mysle:)
Chyba ze dziewczyny maja inne zdanie?:)

migduch ja ide za tydz więc to będzie początek 7 tc więc już serduszko powinno być biore luteine 2x100mg clexane acard ecorton i jeszcze witaminy więc zestaw spory.... mam nadzieje ze pomoże.. oszaleje z tej niepewności...

Bafinka jak mialysmy w tym samym czasie owu mniej wiecej to jak ty w przyszlym tyg bedziesz w 7 tyg?? Jak ty to obliczylas??

lux mnie pobolewało inaczej niż na okres kuło mnie w pachwinach.. dziś czuję ciężkie podbrzusze i zastanawiam się czy się nie przeforsowałam.. a jeszcze mam weekend pracujący po 12 godz i zastanawiam się czy na niedziele nie wziąć UŻ ale wiem że nie ma mnie kto zastąpić i którąś koleżankę z wolnego by było trzeba ściągnąć więc mi głupio..w środę mam wizytę i jak będzie ok to biore L4 moja ginka już tydz temu mi proponowała ale ja nie chce jeszcze się chwalić ciążą... nikt nie wie tylko mąż i jedna przyjaciółka...

mania a czemu sprawdzasz przyrost po 72 godz a nie po 48?? chciałabym mieć taki spokój ducha..:)

natka ja już przeszukałam net i wszystko mi mówi że serduszko powinno być.. tylko czy będzie...
Moja gin mi kazala zrobic po 72 godzinach wiec grzecznie słuchałam:) też mnie korcilo ale do jutra bliżej niż dalej:) lux ki raczej mi jest zawsze zimno i to sie nie zminlenilp niestety. Rob test bedzie moze jasne wszystko. Jeszcze 4dni temu ty mnie namawialas. !!

nie ja dopiero co jestem po chorobie, jak jestem chora to nie mam rozgrzanego ciala, piersi nie bola cale tylko po bokach i sa tekie hmmm jakby to opisac dluzsze, wieksze, ciezkie, ale nie nabrzmiale jak na kazdy okres i te zyly, dlugie i wszedzie, na nogach tez i czuje sie jakbym zarla metal

Taki jeszcze bonusowy objaw to okropny ból glowy co wieczor przy skroniach. No nie do zniesienia. Wczesniej mnie nigdy glowa nie bolala. Nie wiem skad to sie bierze

reklama
Do góry