migduch
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie moge nadal znalesc moich testow owu bym se strzelila hehehBafinka nie jestes glupia! Ja z kolei panicznie boje sie igiel wiec co robie? Potwierdzam sobie ciaze testem owu, o prosze, o: Zobacz załącznik 750996
no i kto jest glupszy? heheheheh
To znaczy ze bedzie dziewczynka!! Bo przy dziewczynkach ponoć sa duże przyrostylux a masz test z rosmana tan faccela?? mi na nim wyszły 2 dość drube krechy w czwartek a w sobotę robiłam dla spokoju ducha pink i kreska była na nim ledwo widoczna.. w pierwszej chwili aż mi serce zamarło.. może pokusisz się zrobić w piątek ten test?? ja już sie doczekać nie mogę
chciejko nie trać nadziei!!
moja beta 4372,2 a z poniedziału 1743 więc duuuży przyrost i już się martwię czy to dobrze.. głupia ja..
Szukaj i dawaj zdjecie!!!nie moge nadal znalesc moich testow owu bym se strzelila heheh
nie znajde przez ta przeprwadzke, nie wiem gdzie sa ehhhhSzukaj i dawaj zdjecie!!!