reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Lux czekasz z testem czy idziesz na betę?

Mnie nawet piersi mniej bolą, żyły tez widoczne, ale zawsze tak mam przed @
mysle...u nas beta droga, niech mi nie wyjdzie to wywale prawie 50 zl a test lezy w lazience i czeka..mi wlasnie dawno zyly nie wychodzily przed @ wiec dziwi mnie ich widok w tym cyklu i to tak widoczne, jakby mnie ktos dlugopisem popisal

reklama
lux a masz test z rosmana tan faccela?? mi na nim wyszły 2 dość drube krechy w czwartek a w sobotę robiłam dla spokoju ducha pink i kreska była na nim ledwo widoczna.. w pierwszej chwili aż mi serce zamarło.. może pokusisz się zrobić w piątek ten test?? ja już sie doczekać nie mogę:)
chciejko nie trać nadziei!!

moja beta 4372,2 a z poniedziału 1743 więc duuuży przyrost i już się martwię czy to dobrze.. głupia ja..

Dobre testy ja kupuowalam na allegro- nazywaja sie DIAGNOS, w pierwszej ciazy i teraz w tej wyszly mi w 10 dpo, 8 dni przed @:))) Ja w ogole uwazam, ze w wiekszosci wypadkow testy wychodza juz 2 dni przed @, nawet jak ma to byc blada kreska. Rzadko kiedy laskom nie wychodzi test w dniu @, wiem ze to sie zdarza ale w zdecydowanej wiekszosci jak czytalam po forach to dziewczyny maja nadzieje ze jednak moze im test nie wychodzi w dniu @ i czekaja dalej a za 2-3-4 dni dostaja @:/

reklama
lux a masz test z rosmana tan faccela?? mi na nim wyszły 2 dość drube krechy w czwartek a w sobotę robiłam dla spokoju ducha pink i kreska była na nim ledwo widoczna.. w pierwszej chwili aż mi serce zamarło.. może pokusisz się zrobić w piątek ten test?? ja już sie doczekać nie mogę:)
chciejko nie trać nadziei!!

moja beta 4372,2 a z poniedziału 1743 więc duuuży przyrost i już się martwię czy to dobrze.. głupia ja..
piekna betka ♥ i sie juz nie martw
mam w domku z rossmanna tescik

Do góry