reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Hej dziewczyny:)
Poniewaz zostaly mi testy owu to jak sie zdenerwuje ze cos jest nie tak to sobie siekam jednego;) Wiem, ze to nie ma znaczenia i ze nie wiadomo czy wszystko jest ok no ale jakos mnie to uspokaja jak widze ze kresta testowa wyskakuje przed kontrolna i jest az bordowa, taka mocna haha;)
Mam nadzieje, ze w tej ciazy juz bedzie wszystko ok bo tak czekam na mojego szkrabka....:(

reklama
Poniewaz zostaly mi testy owu to jak sie zdenerwuje ze cos jest nie tak to sobie siekam jednego;) Wiem, ze to nie ma znaczenia i ze nie wiadomo czy wszystko jest ok no ale jakos mnie to uspokaja jak widze ze kresta testowa wyskakuje przed kontrolna i jest az bordowa, taka mocna haha;)
Mam nadzieje, ze w tej ciazy juz bedzie wszystko ok bo tak czekam na mojego szkrabka....:(
Ja tez owu robilam dzisiaj i tez jest krecha ale blada. Musimy być dobrej myśli. ...

O kurczę, to nawet nie wiedziałam ze tak w ciąży testy owu wychodzą :):)

Dzień dobry. Słoneczko pięknie świeci, aż chce się żyć. Miłego dnia kobietki.

Lux jak przeczucia? Ja jednak myślę, że nic z tego u mnie.

reklama
lux ty masz testować w weekend?? i już byś miała biegunkę przed @?? TO STRASZNIE DŁUGO BY CIĘ MĘCZYŁA.. A TE ŻYŁY NA PIERSIACH to obiecujący objaw:)

chciejka kochana wiem co przeżywasz jeśli chodzi o wsłuchiwanie się w siebie ale ja ci powiem że nie zawsze jest to do końca wiarygodne bo ja prawie żadnych objawów nie mam.. i aż się boję co z tego będzie....
motylek bertha oby ten cykl był wasz:)

doris jak samopoczucie??

rozmaryn @ PRZYSZŁA??

proszę was wszystkie trzymajcie kciuki za mnie za godz półtorej będę miała wyniki bety....

Do góry