reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Jestem szczesliwa. Dzwoniłam do mojej gin. Kazala zrobić bete za 72 h znowu i przyjść z wynikiem. Teraz tylko sie muse modlic zeby bylo okii z przyrostem a nie jak dokładnie pół roku temu

Ból brzucha raz na jakis czas. Dziś troche klopoty z zalodkiem i czasem mnie tak mdli. A tak to w pracy oki. Siedze tylko to nie odczuwam jakos bardzo. Tylko spodnie mnie cisna strasznie. Dziewczyny komplet nie nie moge sie teraz odnalezc. Jestem szczesliwa a zarazem tak sie boje. Zresztą jak kazda z was wie juz jak to jest :(

Mania gratuluje, super wiadomosc!! Kiedy mialas termin@? Ja mialam bete dokladnie 61 jakos tydzien przed @ ale to nie ma znaczenia, bo u kazdej w innym momencie dochodzi do zagniezdzenia:) Musimy sie wspierac i wietzyc ze bedzie dobrze!:)

Bafinka jak sie czujesz? Ktory to tc? :)

Mania gratuluję super wiadomość :-)

Beti nie wolno Ci się poddawać. Jesteś silną babką i.przezwyciężysz wszystkie przeciwnosci na swojej drodze i nagroda będzie cudowna. Wierzę w Ciebie

Chciejko dużo siły Ci życzę. No i zdrowiej szybko. A jak rodzinka lepiej się czuje?

Lux Piotrek noc miał ciężką a poranek jeszcze gorszy. Nie mam pojęcia dlaczego. Zasnął po godz 20 i obudził sie o 24, dostał jeść i zasnął tylko 2 godziny. Potem od 2 w nocy szalał do 5. No i padł do 7 pospał. A od 7 do 14 miał jedną drzemkę 8 minutową. Ok 14 padł to śpi juz 3 godzinę. A wczoraj po 14 wstał po spaniu rano ok 5 godz i całe popoludnie nie spał. Dopiero ok 20

reklama
Do góry