reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Jestem szczesliwa. Dzwoniłam do mojej gin. Kazala zrobić bete za 72 h znowu i przyjść z wynikiem. Teraz tylko sie muse modlic zeby bylo okii z przyrostem a nie jak dokładnie pół roku temu

Ból brzucha raz na jakis czas. Dziś troche klopoty z zalodkiem i czasem mnie tak mdli. A tak to w pracy oki. Siedze tylko to nie odczuwam jakos bardzo. Tylko spodnie mnie cisna strasznie. Dziewczyny komplet nie nie moge sie teraz odnalezc. Jestem szczesliwa a zarazem tak sie boje. Zresztą jak kazda z was wie juz jak to jest :(

Mania gratuluje, super wiadomosc!! Kiedy mialas termin@? Ja mialam bete dokladnie 61 jakos tydzien przed @ ale to nie ma znaczenia, bo u kazdej w innym momencie dochodzi do zagniezdzenia:) Musimy sie wspierac i wietzyc ze bedzie dobrze!:)

Bafinka jak sie czujesz? Ktory to tc? :)

Mania gratuluję super wiadomość :-)

Beti nie wolno Ci się poddawać. Jesteś silną babką i.przezwyciężysz wszystkie przeciwnosci na swojej drodze i nagroda będzie cudowna. Wierzę w Ciebie

Chciejko dużo siły Ci życzę. No i zdrowiej szybko. A jak rodzinka lepiej się czuje?

Lux Piotrek noc miał ciężką a poranek jeszcze gorszy. Nie mam pojęcia dlaczego. Zasnął po godz 20 i obudził sie o 24, dostał jeść i zasnął tylko 2 godziny. Potem od 2 w nocy szalał do 5. No i padł do 7 pospał. A od 7 do 14 miał jedną drzemkę 8 minutową. Ok 14 padł to śpi juz 3 godzinę. A wczoraj po 14 wstał po spaniu rano ok 5 godz i całe popoludnie nie spał. Dopiero ok 20

reklama
Do góry