reklama
chciejka32
Fanka BB :)
Mania gratuluję! !! super wiadomość.
chciejka32
Mania strach będzie nam zawsze towarzyszył. Będzie dobrze, cieszę się razem z Tobą.
A objawy jakie masz?
A objawy jakie masz?
mania2401
Ból brzucha raz na jakis czas. Dziś troche klopoty z zalodkiem i czasem mnie tak mdli. A tak to w pracy oki. Siedze tylko to nie odczuwam jakos bardzo. Tylko spodnie mnie cisna strasznie. Dziewczyny komplet nie nie moge sie teraz odnalezc. Jestem szczesliwa a zarazem tak sie boje. Zresztą jak kazda z was wie juz jak to jest
migduch
Mania gratuluje, super wiadomosc!! Kiedy mialas termin@? Ja mialam bete dokladnie 61 jakos tydzien przed @ ale to nie ma znaczenia, bo u kazdej w innym momencie dochodzi do zagniezdzenia Musimy sie wspierac i wietzyc ze bedzie dobrze!
Bafinka jak sie czujesz? Ktory to tc?
Bafinka jak sie czujesz? Ktory to tc?
kamkaz
Mania gratuluję super wiadomość :-)
Beti nie wolno Ci się poddawać. Jesteś silną babką i.przezwyciężysz wszystkie przeciwnosci na swojej drodze i nagroda będzie cudowna. Wierzę w Ciebie
Chciejko dużo siły Ci życzę. No i zdrowiej szybko. A jak rodzinka lepiej się czuje?
Lux Piotrek noc miał ciężką a poranek jeszcze gorszy. Nie mam pojęcia dlaczego. Zasnął po godz 20 i obudził sie o 24, dostał jeść i zasnął tylko 2 godziny. Potem od 2 w nocy szalał do 5. No i padł do 7 pospał. A od 7 do 14 miał jedną drzemkę 8 minutową. Ok 14 padł to śpi juz 3 godzinę. A wczoraj po 14 wstał po spaniu rano ok 5 godz i całe popoludnie nie spał. Dopiero ok 20
Beti nie wolno Ci się poddawać. Jesteś silną babką i.przezwyciężysz wszystkie przeciwnosci na swojej drodze i nagroda będzie cudowna. Wierzę w Ciebie
Chciejko dużo siły Ci życzę. No i zdrowiej szybko. A jak rodzinka lepiej się czuje?
Lux Piotrek noc miał ciężką a poranek jeszcze gorszy. Nie mam pojęcia dlaczego. Zasnął po godz 20 i obudził sie o 24, dostał jeść i zasnął tylko 2 godziny. Potem od 2 w nocy szalał do 5. No i padł do 7 pospał. A od 7 do 14 miał jedną drzemkę 8 minutową. Ok 14 padł to śpi juz 3 godzinę. A wczoraj po 14 wstał po spaniu rano ok 5 godz i całe popoludnie nie spał. Dopiero ok 20
reklama
chciejka32
Kamkaz dziękuję , wszyscy już zdrowi.
Lux kusi cie, żeby iść na betę? Bo moja cierpliwość już daje się we znaki
Lux kusi cie, żeby iść na betę? Bo moja cierpliwość już daje się we znaki