reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
dzien dobry kochane:)
jak noc?? ja już małego do przedszkola zaprowadziłam i leże.. wczoraj miałam bardzo intensywny dzień więc dziś postanowiłam trochę poleniuchować a na 14 do pracy..

doris mam pyt czy miałaś tak ze po zastrzyku leciała ci krew?? dziś mąz mi się wkul pod pępkiem i taka gulajka mi się zrobiła i krew zaczęła lecieć.. oczywiście on już panikuje że krzywdę mi zrobił...

chciejka lux już nie mogę doczekać się waszego testowania:) super by było jakby i wam się udało:)

beti a ty jak robisz przerwę 3 m-ce??

martocha co tam u ciebie, jak kiedy startujesz??

rozmaryn wiesz że mi z gabisiem testy nie wychodziły?? może kropek jest nieśmiały:)

mania czekamy na wyniki&&&&&&&&&&&

Bafinko na pewno będzie już widać serduszko ;) ja muszę mieć chyba jakieś problemy z hormonami bo mam objawy czysto ciążowe a test negatywny. Muszę odwiedzić lekarza w końcu.

Będzie serduszko będzie :)

Ja dziś bez sił jestem, chętnie bym pospala. A muszę jechać po kleje, bibuły itp potrzebne do piniat. W tym tygodniu chce pomyc okna, w sobotę mam sporo gotowania, a w niedziele gości. I tak tydzień zleci.

Hej
Ja od 9 siedzę w laboratorium na badaniach. Mam krzywą cukrowa wiec jeszcze do 11.10 muszę siedzieć.
Bafinka, mi nie leci nigdy krew. Naprawdę spróbuj robić zastrzyk sama, jest lepiej o wiele. Jak wkluwalm igłę powoli i mnie nie boli

reklama
Beti, nieustannie trzymam kciuki za Ciebie, musi się udać tylko walcz i się nie załamuj. Pozdrawiam Resztę Dziewcząt i Życzę pozytywnych testów i bet

Do góry