reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
dzien dobry kochane:)
jak noc?? ja już małego do przedszkola zaprowadziłam i leże.. wczoraj miałam bardzo intensywny dzień więc dziś postanowiłam trochę poleniuchować a na 14 do pracy..

doris mam pyt czy miałaś tak ze po zastrzyku leciała ci krew?? dziś mąz mi się wkul pod pępkiem i taka gulajka mi się zrobiła i krew zaczęła lecieć.. oczywiście on już panikuje że krzywdę mi zrobił...

chciejka lux już nie mogę doczekać się waszego testowania:) super by było jakby i wam się udało:)

beti a ty jak robisz przerwę 3 m-ce??

martocha co tam u ciebie, jak kiedy startujesz??

rozmaryn wiesz że mi z gabisiem testy nie wychodziły?? może kropek jest nieśmiały:)

mania czekamy na wyniki&&&&&&&&&&&

Bafinko na pewno będzie już widać serduszko ;) ja muszę mieć chyba jakieś problemy z hormonami bo mam objawy czysto ciążowe a test negatywny. Muszę odwiedzić lekarza w końcu.

Będzie serduszko będzie :)

Ja dziś bez sił jestem, chętnie bym pospala. A muszę jechać po kleje, bibuły itp potrzebne do piniat. W tym tygodniu chce pomyc okna, w sobotę mam sporo gotowania, a w niedziele gości. I tak tydzień zleci.

Hej
Ja od 9 siedzę w laboratorium na badaniach. Mam krzywą cukrowa wiec jeszcze do 11.10 muszę siedzieć.
Bafinka, mi nie leci nigdy krew. Naprawdę spróbuj robić zastrzyk sama, jest lepiej o wiele. Jak wkluwalm igłę powoli i mnie nie boli

reklama
Beti, nieustannie trzymam kciuki za Ciebie, musi się udać tylko walcz i się nie załamuj. Pozdrawiam Resztę Dziewcząt i Życzę pozytywnych testów i bet

Do góry