reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

lux ty masz testować w weekend?? i już byś miała biegunkę przed @?? TO STRASZNIE DŁUGO BY CIĘ MĘCZYŁA.. A TE ŻYŁY NA PIERSIACH to obiecujący objaw:)

chciejka kochana wiem co przeżywasz jeśli chodzi o wsłuchiwanie się w siebie ale ja ci powiem że nie zawsze jest to do końca wiarygodne bo ja prawie żadnych objawów nie mam.. i aż się boję co z tego będzie....
motylek bertha oby ten cykl był wasz:)

doris jak samopoczucie??

rozmaryn @ PRZYSZŁA??

proszę was wszystkie trzymajcie kciuki za mnie za godz półtorej będę miała wyniki bety....
trzymamy mocno!!
no ja tak mam przed @, ze biegunka to glowny objaw a w dzien samej @ to juz mam przyjazn z wc

reklama
Bafinka &&&&& bedzie dobrze!!
Lux do końca trzeba mieć nadzieje, trzymam tez &&&& za Ciebie.

Ja musiałam stanik ściągnąć. Cycki mnie bolą, nie ma jak wolna amerykanka :D

od 3 nie spałam do 5 rano, tak jakos mi było dziwnie. W pracy jakoś zleciało,ale ciągle jak do wc chodze to strach zeby nie było krwi. boje sie tej piątkowej bety.

Dziś troche wkurzylam bo wynik bety mimo ze byl prywatny poszedl do przychodni w ktorej pracuja moje znajome i pewnie widziały wyniki. Myslalam ze zostana w laboratorium albo w ogole nie drukna jak mam elektroniczy wglad do swoich badan. Trudno. Jedna z nich powiedziala tylko ze tu jakis moj wynik jest. Szkoda moich nerwów. w piątek zwroce uwage w lab. dlaczego tak zrobili.

al mnie trzymają w niepewności!!! jeszcze wyników nie maa zawsze są po dwóch godzinach... co gorsza zaraz muszę wyjść a mój tel nie obsługuje PDF więc nie będę widziała do wieczora jaki jest wynik...

Lux ja też mam przeczucie, że Tobie się udało .Jutro już czw ..
zyly na biuscie moge miec na okres, piersi po bokach moze bola po prosyu inaczej w tyn cyklu, ale...w niedziele bylsimy u tesciowej na obiedzie i pisalam Wam, ze nie mogalm tam wysiedziec, bo tak mnie prawy jajnik bolal, ze beczalam z bolu... i tak mysle, czy to przypadkiem zagniezdzanie nie bylo..bo w czwartek mnie tez kluly jajniki i mogla wtedy byc owu slabo odczuwalna.. bo ta owu w 16 dc w nedziele to za pozno na mnie zdecydowanie..pamietam z pierwszej ciazy jak myslalam, ze mam druga owu 4 dni po pierwszej a to bylo zagniezdzanie...teraz Tomek ogladal moj biust mam takie zyly, ze hej, dawno takich nie mialam, no moze w pierwszej ciazy

reklama
Do góry