kasiuuuunia333
Początkująca w BB
Witam Was serdecznie u mnie bez szału ale na razie jest ok. pojechałam we wtorek do lekarza jednak dzień wcześniej bo znów plamiłam. Na USG jeszcze nic nie było widac bo to za wcześnie, ale macica powiększona i wszystko wskazuje na ciąże. Dostałam luteine 3x1tabl. i na razie sie wszystko uspokoiło:-) za dwa tygodnie kolejna wizyta. Jak we wtorek przyszłam z pracy to złapałam doła, że znowu to samo i że na pewno dowiem sie najgorszego ale na szczęscie nie. Dzisiaj miałam mdłości a to podobno dobry znak. Oby... Najgorsze jest to, że jestem w bardzo podobnym okresie jak pierwsze poronienie, bo 9.11,210, a drugie 21,12.2014 i to będą właśnie dwie najgorsze daty. Kamkaz już tyle czasu mineło... wiem, ze o tym się nie da zapomnieć bo sama to przerabiałam i kolejna ciąża była tragedią w mojej psychice i żyłam od wizyty do wizyty. Postaraj się może skupić na tym maluszku którego masz w brzuszku on Cię teraz bardziej potrezbuje. Z naszymi Aniołkami się jeszcze kiedyś spotkamy i tzreba w to wierzyć.