reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
hej dziewczyny:)
Bafinko cieszę się że myślisz o przyszłości a nie opłakujesz przeszłość:) Będzie dobrze
a u mnie się trochę poprzestawiało, mój bezpośredni szef się zwolnił więc siłą rzeczy wróciłam na swoje dawne stanowisko, jak narazie wszystko jest ok:) dzieci chwilowo nie planuję, chyba przesunę myśl o ciąży na czas nieokreślony

W 25 dniu cyklu (srednia dlugosc 30-32) @ zrobilam wczesny test i... wyszedl bardzo lekko pozytywny :szok:... boje sie, ze test zrobilam za wczesnie i @ znow przyjdzie, albo ze to falszywy wynik, bo cos tam sie utlenilo... wynik wyszedl po ok. 15 minutach wiec pozno, potem jednak powtorzylam innym tanim testem i ten znow wyszedl bardzo lekko pozytywnie :szok: tym razem w ciagu 3 minut... Nie wiem czy powtorzyc test jutro czy poczekac do terminu @... napiecie rosnie :szok:

hej dziewczyny:)
Bafinko cieszę się że myślisz o przyszłości a nie opłakujesz przeszłość:) Będzie dobrze
a u mnie się trochę poprzestawiało, mój bezpośredni szef się zwolnił więc siłą rzeczy wróciłam na swoje dawne stanowisko, jak narazie wszystko jest ok:) dzieci chwilowo nie planuję, chyba przesunę myśl o ciąży na czas nieokreślony
a myslalam, ze razem wrocimy do staran :sorry:

Dzis znow zrobilam test i znow cos wyszlo. Swiatlo bylo kiepskie wiec pewnie na zdjeciu ciezko cos rozpoznac. Zaraz ide na bete i przy okazji sprawdze sobie TSH.... Nie chce sie jeszcze nastawiac... bo tyle ciaz konczy sie z terminem @. Pocieszam sie tym, ze testy tak szybko wychodza, a przy pierwszej ciazy, ktora zakonczyla sie poronieniem w 7tyg. testy nie wychodzily nawet w 5tyg., tylko test z krwi wyszedl... Ja i moj maz jestesmy na razie bardzo ostrozni... dzis przyszlo na swiat dziecko siostry meza, o 5,5 tygodni za wczesnie.

Załączniki

• Tests.jpg
    Tests.jpg
    11,2 KB · Wyświetleń: 80
Hcg 65,2 (w piatek albo sobote mam dostac @) TSH niestety >0.01 FT4 2.98 .... mam brac Euthyrox 25 zamiast 50... z niedoczynnosci przeszlam w nadczynnosc :-(

reklama
Do góry