reklama
rozmaryn
1+1+1+1 :)
hej dziewczyny
Bafinko cieszę się że myślisz o przyszłości a nie opłakujesz przeszłość Będzie dobrze
a u mnie się trochę poprzestawiało, mój bezpośredni szef się zwolnił więc siłą rzeczy wróciłam na swoje dawne stanowisko, jak narazie wszystko jest ok dzieci chwilowo nie planuję, chyba przesunę myśl o ciąży na czas nieokreślony
Bafinko cieszę się że myślisz o przyszłości a nie opłakujesz przeszłość Będzie dobrze
a u mnie się trochę poprzestawiało, mój bezpośredni szef się zwolnił więc siłą rzeczy wróciłam na swoje dawne stanowisko, jak narazie wszystko jest ok dzieci chwilowo nie planuję, chyba przesunę myśl o ciąży na czas nieokreślony
W 25 dniu cyklu (srednia dlugosc 30-32) @ zrobilam wczesny test i... wyszedl bardzo lekko pozytywny ... boje sie, ze test zrobilam za wczesnie i @ znow przyjdzie, albo ze to falszywy wynik, bo cos tam sie utlenilo... wynik wyszedl po ok. 15 minutach wiec pozno, potem jednak powtorzylam innym tanim testem i ten znow wyszedl bardzo lekko pozytywnie tym razem w ciagu 3 minut... Nie wiem czy powtorzyc test jutro czy poczekac do terminu @... napiecie rosnie
kamkaz
Fanka BB :)
Happy79 zrób betę będziesz miała pewność. Poza tym nie sugeruj się testami, które odczytujesz po 15min. Taki wynik może być sfałszowany
G
gość_forum
Gość
Właśnie Happy idz na bete bedziesz miała 100% pewnośc odrazu
a myslalam, ze razem wrocimy do staranhej dziewczyny
Dzis znow zrobilam test i znow cos wyszlo. Swiatlo bylo kiepskie wiec pewnie na zdjeciu ciezko cos rozpoznac. Zaraz ide na bete i przy okazji sprawdze sobie TSH.... Nie chce sie jeszcze nastawiac... bo tyle ciaz konczy sie z terminem @. Pocieszam sie tym, ze testy tak szybko wychodza, a przy pierwszej ciazy, ktora zakonczyla sie poronieniem w 7tyg. testy nie wychodzily nawet w 5tyg., tylko test z krwi wyszedl... Ja i moj maz jestesmy na razie bardzo ostrozni... dzis przyszlo na swiat dziecko siostry meza, o 5,5 tygodni za wczesnie.
Załączniki
reklama
G
gość_forum
Gość
Happy to po cichutku już gratuluję!!!! :-) sprawdz za dwa dni czy przyrasta