reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Bafinka wg mnie jeśli jest ciałko żółte to zaraz pojawi się serduszko. Tym bardziej że beta ładnie przyrasta. Kochana trzeba wierzyć że będzie dobrze. W poniedziałek pewnie zobaczysz swój skarb. Jeśli miałaś późno owulację to i serduszko będzie później widoczne.

reklama
Kwiatuszku dziękuję za miłe słowa. Laska to ja byłam kilka lat temu, teraz sadelko się odklada po bokach :laugh2:..Mała w przedszkolu, zjadłam śniadanie i idę kleic.

Bafinko Odliczasz godziny do poniedziałku co? Znamy ten stres i obawy. Musisz myśleć pozytywnie nic nie jest przesądzone.

Marcepanku czytasz nas jeszcze? Co u ciebie?

Colly ty już Gotowa?

Magda UK a ty jak się masz?

Odzywajcie się wszystkie. ..

dziewczyny jesteście kochana bardzo wam dziękuję za wsparcie:* wczoraj przeszukałam chyba cały net i niby nadzieja jest.. przestałam płakać.. nie odstawiam luteiny choć gin powiedział ze to bez sensu.. czekam na poniedziałek jak na wyrok...

Bafinka, co to za jakis walniety gin.... jeszcze kazal luteine odstawic?:/ Jak mozna tak traktowac kobiete w ciazy! Moze sprobuj isc do innego lekarza? Albo zrobic usg prywatnie jesli masz na to fundusze....stres nie sluzy ani tobie ani dziecku a jak tak dalej pojdzie to oszalejesz do poniedzialku:( Trzymam kciuki, zeby wszystko bylo dobrze i mysle ze dziewczyny moga miec racje- to bardzo wczesny etap ciazy i maluch moze sie ukrywac jeszcze:D Zawsze mozesz jechac na kstry dyzur, powiedziec ze jestes w ciazy i ze np bardzo boli cie brzuch, wtedy pewnie zrobia drugie usg i moze sie uspokoisz:))))

reklama
Do góry