reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
a ja wpadam jak zwykle jak po ogień :) ale podczytuję Was w miarę na bieżąco.

Lux bardzo mi przykro, taka niestety kolej rzeczy :/ najważniejsze, że był dobrym człowiekiem i przeżył swoje życie tak, żeby inni go dobrze wspominali.

Kamkaz pięknie ta ciąża Ci leci :) zanim się obejrzysz już będzie końcoweczka :)

za wszystkie oczywiście kciuki nieustannie zacisnięte!!

ja byłam wczoraj na usg, okazuje się, że Kaja będzie całkiem niezłych wymiarów :-D Pani dr powiedziała, że spokojnie mogłabym już rodzić, bo dzidzia duża, łożysko dojrzałe i ma baaaardzo ciasno już. Stwierdziła, że chyba bolą mnie żebra (heh odkryła Amerykę :-p) nawet nożek nie dało się pomierzyć, bo ma je wciśnięte pod moimi żebrami, co niestety odczuwam..
więc dzisiaj żeby mieć choć kilka zdjęć z ciąży wybraliśmy się rodzinnie do lasu :)
Zobacz załącznik 709981Zobacz załącznik 709983Zobacz załącznik 709984Zobacz załącznik 709985Zobacz załącznik 709986Zobacz załącznik 709987Zobacz załącznik 709988Zobacz załącznik 709989Zobacz załącznik 709990Zobacz załącznik 709991

Izka ślicznie wyglądasz i wspaniałą masz rodzinkę. A brzusio cudowny:)) Kiedy przywitasz córeczkę na świecie?
Ps. Ja mam wrażenie że moja ciąża stoi w miejscu i te tyg wogóle nie lecą. Ehh tak bym chciała robić już wyprawkę... Nic dopiero w listopadzie:)

Kamkaz dzięki za komplementy :) planowane cc mam tydzień przed terminem, wiec 12 października o ile dotrwam :p
Bo tak to jest zawsze kurde ze czyjas ciaza leci migusiem, a swoja ciągnie się jak flakiz olejem, mam to samo :p ale pociesze Cię druga ciąża zleciala mi znacznie szybciej i byla o nieeeebo lepsza, mniej dolegliwosci mnie dopadło :)

Bafinka! Chciałam Cię znaleźć jeszcze przed poniedziałkową wizytą i powiedzieć ze trzymam kciuki za Ciebie. Ja u mnie liczę tylko na cud bo raczej pogodzilam sie już z tym.... Cieszę sie ze mam jedna zdrowa i silna córeczkę i to jest dla mnie najważniejsze. Co dalej zobaczymy...

reklama
Chciejka32 czytam czytam ,ale ostatnio cos depresyjne stany mnie łapią. 21 tygodni za mną ,a ta radość bez strachu jakos przyjść nie moze.

Bafinka ja widzę ,ze tam w środku ewidentnie cos jest. Wiem ze czekanie jest najgorsze ,ale teraz tylko tyle pozostało. Tak jak pisza dziewczyny Luteiny nie odstawiaj.

Luxuorius współczuje :( moja babcia odeszła w marcu tego roku. Tęsknota nie do opisania :(

Kamkaz a Ty styczniowa jestes? Czy jeszcze na grudzień się łapiesz ?

Kochane mysle o każdej z WAS i mocno trzymam && ze pomimo tego piętna uda nam się na końcu wreszcie uśmiechnąć.

Do góry