reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

ewel nie chce robić sobie nadziei... sama nie wiem co myśleć.. sprzęt ma dobry bo robi usg 3d 4d więc jest ok z tym ze on nawet nie powiększył pęcherzyka żeby zobaczyć co jest w środku a coś ewidentnie jest.. miał obsuwę z 40 min czekałam pod drzwiami i jeszcze 5 czekało w kolejce i może na szybko to zrobił... nie wiem widzę światełko nadziei ale boje się jej złapać...

reklama
Bafinko, no właśnie, jeżeli jest ciałko żółte to nie jest źle. U mnie nic nie było, tylko pecherzyk. Ale wiem, że spodziewalas się czegoś więcej.

Mi doktorka mówiła ze jak jest ciałko żółte to zarodek musi być zazwyczaj jest pusto... Ja wierzę że tam jest to serduszko i dzidzia...

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

DSC_0770.jpgto pęcherzyk i chyba nie zmyśliłam sobie tego że coś tam jest??

Załączniki

• DSC_0770.jpg
    DSC_0770.jpg
    13,7 KB · Wyświetleń: 75
Bafinko - Ale lekarz powiedział że widzi ciałko żółte? Jeśli tak to zarodek może się jeszcze pojawic! Może słaby sprzęt... Trzymam kochana kciuki

Ja po wizycie i wieści lepsze niż u Bafinki. Jest pęcherzyk i malutki zarodek z uwidoczniona akcja serduszka :)

Ciałko żółte powinno być przy pęcherzyku a jak się dopiero rozwija tzn ze się dopiero pojawi tam i dopiero wtedy zarodek wg mnie...

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry