reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Kochane błagam o kciuki dzisiaj. O 17.30 mam wizytę i bardzo się denerwuje... Strach tak mnie paraliżuje jak w ciąży z Maćkiem, wcale nie jest łatwiej gdy już ma się ziemskie dziecko... :(

Wg om mam 5t6d więc powinno być już widać zarodek a może i serduszko.

Kochane błagam o kciuki dzisiaj. O 17.30 mam wizytę i bardzo się denerwuje... Strach tak mnie paraliżuje jak w ciąży z Maćkiem, wcale nie jest łatwiej gdy już ma się ziemskie dziecko... :(

Wg om mam 5t6d więc powinno być już widać zarodek a może i serduszko.

Będzie dobrze kochana nie stresuj się. Wiem łatwo się mówi, ale powiedz sobie że Twój kropek nie zasługuje na to aby się tak stresować. Trzymam mocno kciuki za Was i koniecznie daj znać po wizycie.

Bafinka gratuluje, niczym sie nie stresuj tylko!!!:)))))
Dziewczyny ja jestem nienormalna, niby sie wyluzowalam ale z czystej ludzkiej ciekawosci chce juz testowac mimo ze termin @ mam na 19.09 no wariatka jakas ze mnie:)

hej :( u mnie nie jest dobrze... jest pęcherzyk i coś w środku ale serduszka nie ma....:( w poniedziałek kolejna wizyta ide do innego lekarza( specjalisty od niepłodności) ale ten mój mówi że szanse są 20 do 80%... jestem załamana nie mogę przestać płakać..

Bafinka który to tydzień? Kochana nie smuc się bo wszystko może Cię miło zaskoczyć życzę Ci tego z całego serduszka

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

wg om to 8 tydz bo 1 dzień cyklu 22,07 ale nie wiem do końca kiedy była owulacja.. testy owulacyjne robiłam do 16dc i cały czas dwie kreski ale tak testowa ciemna ale chuda u gina byłam w 23dc ( 13,08) i było już po owulacji w 31dc robiłam betę i była 86 czyli pierwszy drugi tydzień.. przyrost dobry ale lekarz mówi że to nic nie oznacza.... jestem przerażona.. nie mam siły.. do poniedziałku oszaleję.. a nie chce nawet myśleć co dalej...

reklama
Jak dla mnie dużą szansa na zarodek i serduszko skoro jest ciałko żółte... A może ma słaby sprzęt... Tez takie sytuacje były.. Jeden nie wiedział. Drugi tak..

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Do góry