reklama
Bafinka
Fanka BB :)
colly a jak ty sie czujesz?? gotowa już do porodu??
chciejka co u ciebie?
chciejka co u ciebie?
Kochane błagam o kciuki dzisiaj. O 17.30 mam wizytę i bardzo się denerwuje... Strach tak mnie paraliżuje jak w ciąży z Maćkiem, wcale nie jest łatwiej gdy już ma się ziemskie dziecko...
Wg om mam 5t6d więc powinno być już widać zarodek a może i serduszko.
kamkaz
Kochane błagam o kciuki dzisiaj. O 17.30 mam wizytę i bardzo się denerwuje... Strach tak mnie paraliżuje jak w ciąży z Maćkiem, wcale nie jest łatwiej gdy już ma się ziemskie dziecko...
Będzie dobrze kochana nie stresuj się. Wiem łatwo się mówi, ale powiedz sobie że Twój kropek nie zasługuje na to aby się tak stresować. Trzymam mocno kciuki za Was i koniecznie daj znać po wizycie.
Bafinka
hej u mnie nie jest dobrze... jest pęcherzyk i coś w środku ale serduszka nie ma.... w poniedziałek kolejna wizyta ide do innego lekarza( specjalisty od niepłodności) ale ten mój mówi że szanse są 20 do 80%... jestem załamana nie mogę przestać płakać..
chciejka32
Ojej Bafinko :-( wiem, co przezywasz kochana, ale nie trać nadzieji, może jest inny tydz niż wyliczylas. .który według ciebie to tydz?
Bafinka
wg om to 8 tydz bo 1 dzień cyklu 22,07 ale nie wiem do końca kiedy była owulacja.. testy owulacyjne robiłam do 16dc i cały czas dwie kreski ale tak testowa ciemna ale chuda u gina byłam w 23dc ( 13,08) i było już po owulacji w 31dc robiłam betę i była 86 czyli pierwszy drugi tydzień.. przyrost dobry ale lekarz mówi że to nic nie oznacza.... jestem przerażona.. nie mam siły.. do poniedziałku oszaleję.. a nie chce nawet myśleć co dalej...
reklama