reklama
kamkaz
Fanka BB :)
Bafinka w żadnym razie nie odkładaj luteiny. Myśl pozytywnie kochana
Bafinka w żadnym razie nie odkładaj luteiny. Myśl pozytywnie kochana
a Ty jak tam?
kamkaz
a Ty jak tam?
Dziś rano byłam znów na pobraniu krwi. Musiałam zrobić badania i jeszcze dzisiaj muszę jechać do laboratorium. Muszę zobaczyć czy wyniki są dobre. Inaczej znów będę musiała brać zastrzyki, a tego chciałabym uniknąć.
W niedzielę mam gości więc dziś skoczyłam po badaniach na małe zakupy. W niedzielę mąż ma urodziny więc teście przyjadą i coś musze przygotować.
Dziś rano byłam znów na pobraniu krwi. Musiałam zrobić badania i jeszcze dzisiaj muszę jechać do laboratorium. Muszę zobaczyć czy wyniki są dobre. Inaczej znów będę musiała brać zastrzyki, a tego chciałabym uniknąć.
W niedzielę mam gości więc dziś skoczyłam po badaniach na małe zakupy. W niedzielę mąż ma urodziny więc teście przyjadą i coś musze przygotować.
uu oby Cie ominely zastrzyki, to imprezka Ci sie szykuje :-)
kamkaz
uu oby Cie ominely zastrzyki, to imprezka Ci sie szykuje :-)
Na szczęście wyniki ok więc narazie trzymamy się samych leków.
Lux jako takiej imprezy nie robię gdyż nie mam na to siły. Zresztą i tak mam zabronione. Oczywiście coś naszykuję ale wysilać się nie będe. I tak za tydzień mam roczek bratanicy. Ale czy pójdziemy czy nie to wszystko będzie zależało od tego jak się będe czuła.
Bafinka
kamkaz super wiadomość jeszcze trochę i będziesz mogła być spokojna.... nadal trzymam kciuki który to już tydzień??
kamkaz
kamkaz super wiadomość jeszcze trochę i będziesz mogła być spokojna.... nadal trzymam kciuki który to już tydzień??
Bafinko 23 wg usga 25 wg @. Zależy jak kto na to patrzy
reklama