reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Kamkaz...tylko widzisz, ja zachodzę w ciążę, tylko każda ciąża (po urodzeniu dzieci) kończy się na coraz wcześniejszym etapie, beta jest coraz niższa i coraz wcześniej spada.
Jakie badania powinnam zrobić na tarczycę, bo wcześniej robiłam tsh i ft3 i ft4 i było w normie. Które badanie wskazuje jako pierwsze, że coś jest nie tak?

reklama
Hej dziewczyny!!! Troche mnie tu nie bylo.....:) nie wiem czy pamietacie, ale w kwietniu stracilam ciaze, bylam w dolku i postanowilam odciac sie od forum, ktore najpierw mi nardzo pomoglo a pozniej tylko grzebalam sie w bolu;) Teraz juz jest wszystko super:) Jestem po owulacji i zobaczymy, czy @ przyjdzie czy nie, chociaz w sumie wcale sie nie nastawiam, ze cos z naszych staran bedzie:)
Widze ze u was pogodne mastroje no i super, oby tak bylo dalej:) Mam nadzieje, ze mnie przyjmiecie z powrotem no i wracam do gry haha:)

Hej dziewczyny!!! Troche mnie tu nie bylo.....:) nie wiem czy pamietacie, ale w kwietniu stracilam ciaze, bylam w dolku i postanowilam odciac sie od forum, ktore najpierw mi nardzo pomoglo a pozniej tylko grzebalam sie w bolu;) Teraz juz jest wszystko super:) Jestem po owulacji i zobaczymy, czy @ przyjdzie czy nie, chociaz w sumie wcale sie nie nastawiam, ze cos z naszych staran bedzie:)
Widze ze u was pogodne mastroje no i super, oby tak bylo dalej:) Mam nadzieje, ze mnie przyjmiecie z powrotem no i wracam do gry haha:)

witaj z powrotem :-)

Hej kamkaz, milo ze mnie pamietasz:) Dziekuje za tamte wpisy, one mi bardzo pomogly sie podniesc ale jednak musialam sie odciac:) Oby to byl pierwszy i ostatni raz i teraz walcze o dzidzie ktora juz bedzie ze mna na ziemi!:)))

reklama
Do góry