reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Bafinka ja mialam robione wszystkie badania bo myslalam ze cos jest nie tak skoro sie nie udawalo . U mnie jak i u mojego bylego meza bylo wszystko ok. Nikt nie potrwafil mi powiedziec czemu nie moge zajsc w ciaze. Nie stracilam mimo wszystko nadzieji . Ciaza przyszla niespodziewanie i niestety tez tak szybko sie zakonczyla . Ale ja nie dam za wygrana !! niestety jest u mnie jeszcze jeden problem choruje od kilku lat na Reumatoide Athritis i biore leki . Ale moj lekarz mowi ze damy rade . Wiec walcze!!! Po poronieniu robiono mi badania krwi , nic nie bylo juz we krwi . Zastanawiam sie tylko jak szybko po owulacji moge zrobic test lub evtl krew skoro owulacja byla miedzy 23-24.08.

reklama
Cześć dziewczyny,
doczytałam wszystko, gratulacje Sysiq :)
witam nowe staraczki, u mnie tak jak pisałam test ujemny, teraz na dniach płodne więc działamy znowu

robilam rano test ,niestety wyszedl negatywny :((( moze mi sie po prostu tylko okres przesunal . Poczekam jeszcze tydzien i zobaczymy dalej . Mam bole kregoslupa od kilku dni , zobaczymy za tydzien . :(

baska jeśli się bardzo martwisz to beta powinna być we krwi już po zagnieżdżeniu zarodka a to następuje około 6 dni po owulacji.. jednak mi sie wydaje że po prostu masz jeszcze zaburzone hormony po poprzedniej ciąży i trzeba czas żeby wszystko wróciło do normy.. btrzymam kciuki

reklama
Byłam dziś na wizycie. Pessar łdnie siedzi na miejscu i trzyma wszystko tak jak powinno. Na usg dzie cka nawet dokładnie nie widziałam bo pani doktor nie mogła przycisnąć głowicą ze względu na skurcze. Leki non stop no i oczywiście zastrzyków ciąg dalszy. Teraz wszedł nowy lek luteina do połykania i po tyg zastrzyków mam wziąść i zbadać progesteron. Jeśli utrzyma się na poziomie to zostaniemy przy tej nowych plus podjęzykowej jak do tej pory. Zobaczymy. No i odpoczywać ile tylko mogę.
Ogólbie kiebsko się czyję bo coś mnie bezych pobolewa. Ale po usg często tak miałam. Wzięłam nospę i leżę.

Do góry