reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
doris &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Doris trzymam kciuki. .

Dziewczyny idę dziś na 14 do gina, pierwsza wizyta po zabiegu. .Udało się na NFZ do ordynatora mojego, może uda mi się go naciągnąć na jakieś badania. ..

U mnie niestety koniec mojej bajki. Beta 25. Czyli jak zwykle jest o wiele za niska. Ja juz tak miałam 3 razy wiec wiem jak to wygląda. W zdrowych ciazach beta na tym etapie była kilkanaście razy wyższa. Dlatego te testy wychodzą dodatnie i ujemne bo podejrzewam, że w 12 dpo jak robiłam pierwszy test beta była wyższa, a teraz już spada. Dziś 15 dpo. Czekam na @

Ostatnia edycja:
Doris ale to poczatek wiec może dlatego nie jest wyższa, ważne żeby odpowiednio przyrastala. .

Ja po wizycie. Dostałam luteine na wywołanie @. Ordynator uwaza , że ta strata była spowodowana, jakimś stanem zapalnym w organizmie. .Za 2 miesiące mam przyjść, da jakieś leki na przygotowanie organizmu na ciążę. .

Dobrze rokujaca beta w terminie i po terminie @ musi wynosić ponad 100 niższe wyniki występują do 14 dpo wiec ja nie mam się co łudzić bo juz to przechodziłam

Doris zrób może jeszcze raz betę i zobaczysz przyrost. Póki nie ma @ jest nadzieja i trzeba się jej trzymać. Ja cały czas wierzę że jednak się Wam udało. Obym się nie myliła...

reklama
Doris kochana przykro mi :-( skoro tak czujesz? Jednak póki nie ma @........&&&&&&

Ja dziś byłam na kontroli,ciśnienie wciąż za wysokie,wysłali mnie do szpitala na obserwacje,leżałam pod ktg 2 godziny,z Maluszkiem wszystko ok,wynik z krwi i moczu też ok,skurcze mam lekkie i nieregularne ale sie zapisywały,rozwarcie na 1cm.
Dostałam tabletki na obniżenie ciśnienia i w środe ide na rozpoczecie wywoływania porodu,założą mi jakiś balonik który pod wpływem napełniania wodą ma robić rozwarcie:baffled: jeśli nic nie ruszy po 3 godzinach to do domku a kolejnego dnia znowu,przerażona jestem nieco ale cóż,musze to jakoś przetrwać

Do góry