reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Hej dziewczyny :D

Kamkaz ale mnie wystraszyłaś jak nadrabiałam zaległości. Dobrze że to zaległości i szybko doczytałam że jest ok.

Doris, trzymam za Ciebie &&&&&&&& oby to było TO :)

Rurka, mój L też już wypytuje kiedy z bobasem można iść na basen. Jakoś te 4 miesiące to szybko mi się wydaje. A chodzicie na jakieś zajęcia zorganizowane?

Dziewczyny miałam wczoraj rano śmieszną sytuacje. Obudziły mnie skurcze w łydkach I to takie silne że się ruszyć nie mogłam. Zaczynam normalnie z tego bólu krzyczeć, mój L się budzi i pyta co się stało. ja mu wołam że mam dwa skurcze a on zamiast mi coś pomóc to siedzi cicho i się nie rusza. Później mi powiedział, że myślał, że ja rodzę i nie wiedział co ma robić.
Myślałam, że mam bardzo przytomnego i ogarniętego chłopa ale widzę że w razie co warto móc liczyć na jeszcze kogoś innego ;) muszę ogarnąć numer na taxi bo nawet nie znam ani jednego.

A tak poza tym to w piątek na usg wyszła lekka arytmia serduszka :( patrzyłam gdzie robią echo serca płodu to trzeba by było kawełek podjechać i nie mialo zapłacić. Z tego co patrzyłam to ceny zaczynają się od 200zł. Spotkała się któraś z Was z arytmią?

reklama
Dziewczynki... Tak bardzo się boję, u mnie test pozytywny, jest porządna krecha, nie cień cienia, tak różowa tłusta kreska choć słabsza oczywiście o wiele od kontrolnej. Dziś dzień @, 14 dpo, boje się bo u mnie mniej więcej do 21 dpo był ostatnio zawsze juz koniec......

Doris ciesze sie bardzo,trzymam kciuki &&&&&&&&& tym razem musi być dobrze,stres ogromny ale staraj sie myslec pozytywnie:-)
No to przejęłaś brzuszek Natki.

Ostatnia edycja:
Mi póki co jeszcze ciężko uwierzyć. Choć chyba jest trochę inaczej niż zwykle było ostatnio bo kreski w dzień terminu były prawie niewidoczne i po terminie @ tez slabiutkie. A ta jest pokaźną kreską. Jutro chyba wybiore sie na betę i wtedy się wszystko wyjaśni bo jeśli beta znów będzie 30 to wiadomo o co chodzi.....

Doris jutro leć na betę koniecznie i jak masz luteinę tozacznij brać. Ona dziecku ani Tobie nie zaszkodzi a może tylko pomóc. Ja po cichutku cieszę się Twoim szczęściem ale z oficjalnymi gratulacjami poczekam na wyniki bety. Kochana wiem że się boisz i jest to normalne ale musisz wiedzieć że i Ciebie dopadnie to szczęście w postaci małego dzieciątka i mam nadzieję że właśnie teraz przyszedł czas na Was. Koniecznie bądź z nami w kontakcie i daj znać jak wynik. No i kochana oszczędzaj się....

Ja ogólnie czuję się dobrze. Wczoraj rozmawiałam z bratową i Ona całą ciąże miała upławy więc tym mam się za bardzo nie przejmować. Ale zamówiłam już sobie paski laksmusowe i w razie czego będę sprawdzać co i jak. Ostrożności nigdy za wiele.

Ostatnia edycja:
reklama
Doris... jutro beta!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-):-):-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Colly moim zdaniem nie za wcześnie ;) do pół roku dzieici maja naturalny odruch nurkowania i pływania ... warto to podtrzymać ;) aaa u nas niestety nie ma zajęć dla takich maluchów ... dopiero od 5 lat .... szukam instruktora dla Zuzi teraz .... a ma 4,5 roku ... zacofane to miasto strasznie ...

Do góry