Bafinka
Fanka BB :)
hop hop??? jest tu kto???
dziewuszki porodziły i już nie mają czasu na forum
czy są tu jeszcze jakieś staraczki??? proszę odzywajcie się częściej
ewiku kiedy zaczynacie TEN cykl??
chciejka rozmaryn jak się czujecie??
kwiaruszku jak się trzymasz??
doris jak się czujesz?
madzia ewel?? co tam u was??
ja ostatnio się mniej odzywam bo to pomaga mi się zdystansować... nie nakręcam sie tak bardzo ale oczywiście cały czas was czytam... u mnie dni płodne na maksa wszystkie objawy owu są testy pokazują 2 kreski więc walczymy.. i pozostaje czekać..
upały okropne u nas więc po pracy jak jest wolna chwila to nad jezioro jeździmy i nawet czasu sprzątnąć nie ma... w domu prawie jak w hotelu jestem przespać sie przebrać coś zjeść.. także życie się kręci w zawrotnym tempie..
kamkaz kochana jak się czujesz???
ania sysiq jak tak skurcze męczą??? jak znosicie te upały??
wszystkie pozdrawiam i całuje
nowe mamusie może wstawicie zdjęcia swoich skarbów??? jak się maleństwa chowają?
dziewuszki porodziły i już nie mają czasu na forum
czy są tu jeszcze jakieś staraczki??? proszę odzywajcie się częściej
ewiku kiedy zaczynacie TEN cykl??
chciejka rozmaryn jak się czujecie??
kwiaruszku jak się trzymasz??
doris jak się czujesz?
madzia ewel?? co tam u was??
ja ostatnio się mniej odzywam bo to pomaga mi się zdystansować... nie nakręcam sie tak bardzo ale oczywiście cały czas was czytam... u mnie dni płodne na maksa wszystkie objawy owu są testy pokazują 2 kreski więc walczymy.. i pozostaje czekać..
upały okropne u nas więc po pracy jak jest wolna chwila to nad jezioro jeździmy i nawet czasu sprzątnąć nie ma... w domu prawie jak w hotelu jestem przespać sie przebrać coś zjeść.. także życie się kręci w zawrotnym tempie..
kamkaz kochana jak się czujesz???
ania sysiq jak tak skurcze męczą??? jak znosicie te upały??
wszystkie pozdrawiam i całuje
nowe mamusie może wstawicie zdjęcia swoich skarbów??? jak się maleństwa chowają?
Ostatnia edycja: