reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
doris &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Doris trzymam kciuki. .

Dziewczyny idę dziś na 14 do gina, pierwsza wizyta po zabiegu. .Udało się na NFZ do ordynatora mojego, może uda mi się go naciągnąć na jakieś badania. ..

U mnie niestety koniec mojej bajki. Beta 25. Czyli jak zwykle jest o wiele za niska. Ja juz tak miałam 3 razy wiec wiem jak to wygląda. W zdrowych ciazach beta na tym etapie była kilkanaście razy wyższa. Dlatego te testy wychodzą dodatnie i ujemne bo podejrzewam, że w 12 dpo jak robiłam pierwszy test beta była wyższa, a teraz już spada. Dziś 15 dpo. Czekam na @

Ostatnia edycja:
Doris ale to poczatek wiec może dlatego nie jest wyższa, ważne żeby odpowiednio przyrastala. .

Ja po wizycie. Dostałam luteine na wywołanie @. Ordynator uwaza , że ta strata była spowodowana, jakimś stanem zapalnym w organizmie. .Za 2 miesiące mam przyjść, da jakieś leki na przygotowanie organizmu na ciążę. .

Dobrze rokujaca beta w terminie i po terminie @ musi wynosić ponad 100 niższe wyniki występują do 14 dpo wiec ja nie mam się co łudzić bo juz to przechodziłam

Doris zrób może jeszcze raz betę i zobaczysz przyrost. Póki nie ma @ jest nadzieja i trzeba się jej trzymać. Ja cały czas wierzę że jednak się Wam udało. Obym się nie myliła...

reklama
Doris kochana przykro mi :-( skoro tak czujesz? Jednak póki nie ma @........&&&&&&

Ja dziś byłam na kontroli,ciśnienie wciąż za wysokie,wysłali mnie do szpitala na obserwacje,leżałam pod ktg 2 godziny,z Maluszkiem wszystko ok,wynik z krwi i moczu też ok,skurcze mam lekkie i nieregularne ale sie zapisywały,rozwarcie na 1cm.
Dostałam tabletki na obniżenie ciśnienia i w środe ide na rozpoczecie wywoływania porodu,założą mi jakiś balonik który pod wpływem napełniania wodą ma robić rozwarcie:baffled: jeśli nic nie ruszy po 3 godzinach to do domku a kolejnego dnia znowu,przerażona jestem nieco ale cóż,musze to jakoś przetrwać

Do góry