reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Hej dziewczyny :D

Kamkaz ale mnie wystraszyłaś jak nadrabiałam zaległości. Dobrze że to zaległości i szybko doczytałam że jest ok.

Doris, trzymam za Ciebie &&&&&&&& oby to było TO :)

Rurka, mój L też już wypytuje kiedy z bobasem można iść na basen. Jakoś te 4 miesiące to szybko mi się wydaje. A chodzicie na jakieś zajęcia zorganizowane?

Dziewczyny miałam wczoraj rano śmieszną sytuacje. Obudziły mnie skurcze w łydkach I to takie silne że się ruszyć nie mogłam. Zaczynam normalnie z tego bólu krzyczeć, mój L się budzi i pyta co się stało. ja mu wołam że mam dwa skurcze a on zamiast mi coś pomóc to siedzi cicho i się nie rusza. Później mi powiedział, że myślał, że ja rodzę i nie wiedział co ma robić.
Myślałam, że mam bardzo przytomnego i ogarniętego chłopa ale widzę że w razie co warto móc liczyć na jeszcze kogoś innego ;) muszę ogarnąć numer na taxi bo nawet nie znam ani jednego.

A tak poza tym to w piątek na usg wyszła lekka arytmia serduszka :( patrzyłam gdzie robią echo serca płodu to trzeba by było kawełek podjechać i nie mialo zapłacić. Z tego co patrzyłam to ceny zaczynają się od 200zł. Spotkała się któraś z Was z arytmią?

reklama
Dziewczynki... Tak bardzo się boję, u mnie test pozytywny, jest porządna krecha, nie cień cienia, tak różowa tłusta kreska choć słabsza oczywiście o wiele od kontrolnej. Dziś dzień @, 14 dpo, boje się bo u mnie mniej więcej do 21 dpo był ostatnio zawsze juz koniec......

Doris ciesze sie bardzo,trzymam kciuki &&&&&&&&& tym razem musi być dobrze,stres ogromny ale staraj sie myslec pozytywnie:-)
No to przejęłaś brzuszek Natki.

Ostatnia edycja:
Mi póki co jeszcze ciężko uwierzyć. Choć chyba jest trochę inaczej niż zwykle było ostatnio bo kreski w dzień terminu były prawie niewidoczne i po terminie @ tez slabiutkie. A ta jest pokaźną kreską. Jutro chyba wybiore sie na betę i wtedy się wszystko wyjaśni bo jeśli beta znów będzie 30 to wiadomo o co chodzi.....

Doris jutro leć na betę koniecznie i jak masz luteinę tozacznij brać. Ona dziecku ani Tobie nie zaszkodzi a może tylko pomóc. Ja po cichutku cieszę się Twoim szczęściem ale z oficjalnymi gratulacjami poczekam na wyniki bety. Kochana wiem że się boisz i jest to normalne ale musisz wiedzieć że i Ciebie dopadnie to szczęście w postaci małego dzieciątka i mam nadzieję że właśnie teraz przyszedł czas na Was. Koniecznie bądź z nami w kontakcie i daj znać jak wynik. No i kochana oszczędzaj się....

Ja ogólnie czuję się dobrze. Wczoraj rozmawiałam z bratową i Ona całą ciąże miała upławy więc tym mam się za bardzo nie przejmować. Ale zamówiłam już sobie paski laksmusowe i w razie czego będę sprawdzać co i jak. Ostrożności nigdy za wiele.

Ostatnia edycja:
reklama
Doris... jutro beta!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-):-):-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Colly moim zdaniem nie za wcześnie ;) do pół roku dzieici maja naturalny odruch nurkowania i pływania ... warto to podtrzymać ;) aaa u nas niestety nie ma zajęć dla takich maluchów ... dopiero od 5 lat .... szukam instruktora dla Zuzi teraz .... a ma 4,5 roku ... zacofane to miasto strasznie ...

Do góry