reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Staram się jak mogę ale z moim stresem niestety różnie bywa.

Ps. Czyżby test wyszedł pozytywny? Coś czuję że chyba niedługo nam zakomunikujesz wspaniałą wiadomość i czego z całego serca Ci życzę:)

reklama
Doris dla. Mnie to najlepsze testy.... Robiłam pink test ledwo co wyszła blada kreska dziewczyny poleciły facelle tego samego dnia robilam co pink test i nie z porannego moczu wyszła. Piękna kreska:))) i ciąża jest :-)

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Doris no to kciuki&&&&&&&&&&&& czekam na poranną nowinę:-)

Kamkaz życze Ci żebyś przespała spokojnie noc,odreagowała po tym dzisiejszym stresie......ech wiem co to za lęk,choćby nie wiadomo jak lekarze zapewniali że jet ok to i tak lęk pozostanie,szczególnie w tym czasie.....
Spróbuj sie choć trochę wyciszyć

Ja dziś padam na twarz,od rana na nogach,teraz jeszcze skończyłam robić sernik o jakoś tak mnie naszło:-D ale spadam już spać.....a Mały zaczyna wieczorną gimastykę:-D:baffled:

Doris trochę wcześnie na test ale to może być to! &&&&&&&&&&&&&&&&& Jutro się wyjaśni, pociemnieje znaczy, heh! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :tak:

Kamkaz jeju,jak się cieszę!!!! Kochana, trzymam kciuki nadal :-)

Doris mi wyszedł cień cienia cienia 8 dpo,więc u Ciebie tym bardziej może być pozytyw. Być może test z rossmana ma większą czułość? Zaciskam kciuki kochana :-)

Eeeee... Ja juz nie wierzę tym testom. Zrobiłam właśnie i jest ujemny. Tak myślałam że wczoraj coś było nie tak, bo on się jakoś dziwnie zabarwial. Najpierw kreska była pozioma a potem.zamieniła się w pionową. Pewnie coś się odbarwilo. Dobrze, ze się nie nastawilam. Idę spać dalej, bo to dopiero po 6 rano
Edit:
Rano pójdę na betę, bo spać juz nie mogę....

Ostatnia edycja:
Doris mimo wszystko trzymam kciuki. .

Kamkaz jak dobrze, że to nie wody, współczuję tego ciągłego stresu, ale będziesz miała to wynagrodzone za kilka tyg :-).

reklama
Doris trzymam kciuki i daj znać jak beta.

Kamkaz kurczę, ale Ty masz ciągle przeboje w tej ciąży... ale najważniejsze, że wszystko zostało posprawdzane i że to nie wody! Wiem, że teraz najtrudniejszy okres, jak miną te tygodnie w których straciłaś Majeczkę to będzie trochę łatwiej. Nie będzie całkiem na luzie, ale będziesz spokojniejsza.

Dziewczyny gdyby moja mała miała jakąś alergię np. pokarmową to miałaby krostki/wysypkę stale? Czasami po karmieniu pojawiają jej się takie czerwone plamki na policzkach, ale nie zawsze, w sumie to tylko jak ma mocno zaczerwienione policzki. Wydaje mi się, że to przy wysiłku podczas ssania. To nie są krostki, bo skóra mimo tych plamek gładziutka no i samo znika jak kończymy się karmić i z policzków puszczają rumieńce. Nie płacze przy tym, nie pręży się ani nic niepokojącego temu nie towarzyszy. Co to może być?
W pon mamy wizytę położnej to zapytam ale może któraś z Was ma jakiś pomysł.

Do góry