reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Staram się jak mogę ale z moim stresem niestety różnie bywa.

Ps. Czyżby test wyszedł pozytywny? Coś czuję że chyba niedługo nam zakomunikujesz wspaniałą wiadomość i czego z całego serca Ci życzę:)

reklama
Doris dla. Mnie to najlepsze testy.... Robiłam pink test ledwo co wyszła blada kreska dziewczyny poleciły facelle tego samego dnia robilam co pink test i nie z porannego moczu wyszła. Piękna kreska:))) i ciąża jest :-)

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Doris no to kciuki&&&&&&&&&&&& czekam na poranną nowinę:-)

Kamkaz życze Ci żebyś przespała spokojnie noc,odreagowała po tym dzisiejszym stresie......ech wiem co to za lęk,choćby nie wiadomo jak lekarze zapewniali że jet ok to i tak lęk pozostanie,szczególnie w tym czasie.....
Spróbuj sie choć trochę wyciszyć

Ja dziś padam na twarz,od rana na nogach,teraz jeszcze skończyłam robić sernik o jakoś tak mnie naszło:-D ale spadam już spać.....a Mały zaczyna wieczorną gimastykę:-D:baffled:

Doris trochę wcześnie na test ale to może być to! &&&&&&&&&&&&&&&&& Jutro się wyjaśni, pociemnieje znaczy, heh! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :tak:

Kamkaz jeju,jak się cieszę!!!! Kochana, trzymam kciuki nadal :-)

Doris mi wyszedł cień cienia cienia 8 dpo,więc u Ciebie tym bardziej może być pozytyw. Być może test z rossmana ma większą czułość? Zaciskam kciuki kochana :-)

Eeeee... Ja juz nie wierzę tym testom. Zrobiłam właśnie i jest ujemny. Tak myślałam że wczoraj coś było nie tak, bo on się jakoś dziwnie zabarwial. Najpierw kreska była pozioma a potem.zamieniła się w pionową. Pewnie coś się odbarwilo. Dobrze, ze się nie nastawilam. Idę spać dalej, bo to dopiero po 6 rano
Edit:
Rano pójdę na betę, bo spać juz nie mogę....

Ostatnia edycja:
Doris mimo wszystko trzymam kciuki. .

Kamkaz jak dobrze, że to nie wody, współczuję tego ciągłego stresu, ale będziesz miała to wynagrodzone za kilka tyg :-).

reklama
Doris trzymam kciuki i daj znać jak beta.

Kamkaz kurczę, ale Ty masz ciągle przeboje w tej ciąży... ale najważniejsze, że wszystko zostało posprawdzane i że to nie wody! Wiem, że teraz najtrudniejszy okres, jak miną te tygodnie w których straciłaś Majeczkę to będzie trochę łatwiej. Nie będzie całkiem na luzie, ale będziesz spokojniejsza.

Dziewczyny gdyby moja mała miała jakąś alergię np. pokarmową to miałaby krostki/wysypkę stale? Czasami po karmieniu pojawiają jej się takie czerwone plamki na policzkach, ale nie zawsze, w sumie to tylko jak ma mocno zaczerwienione policzki. Wydaje mi się, że to przy wysiłku podczas ssania. To nie są krostki, bo skóra mimo tych plamek gładziutka no i samo znika jak kończymy się karmić i z policzków puszczają rumieńce. Nie płacze przy tym, nie pręży się ani nic niepokojącego temu nie towarzyszy. Co to może być?
W pon mamy wizytę położnej to zapytam ale może któraś z Was ma jakiś pomysł.

Do góry