reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Rozmaryn i co i co? Na dupę teraz gdyby nie fakt że w ciąży jestes ;)

Chciejka a u Ciebie jak? Wiadomo już coś wiecej ? Bo to wszystko od początku dziwne było.

Bafinka zależy z której strony spojrzeć ;) Ciesze się na myśl o dzidziusiu ,ale czuje się fatalnie. Mdłości i wymioty to nieodłączny element każdego dnia. Niestety czesto mi słabo ,ale daje rade. Boje się tylko powtórki z rozrywki i im bliżej 13tygodnia to ciagłe sprawdzanie czy nic sie nie dzieje staje sie rutyną :(

Ewikewik nie wiem czy czytałaś o tej niemce co z in vitro dzieci ma naście...wiec szanse są tym bardziej i dla Ciebie. Jedynie nie podoba mi sie fakt ,że ta kobieta mówiąc wprost jest stara ,a ciąże traktuje jak nowe buty.

Kamkaz rośniesz? ;)

Marcepanek a żebyś wiedziała... przez kolano mnie i na doope :-)

a my sraczki ciąg dalszy... niestety... mały bez gorączki i bóli brzucha ale jakieś pół godziny po każdym posiłku idzie i robi kupę a właściwie jak on to określa sika dupką a dziś kupa była koloru zielonego i już nie wiem co robić. Dziś minął 3 dzień, dostaje probiotyk, smektę i takie płyny z elektrolitami, jemy bez mleka i owoców- kleiki kaszki chrupki rosołki i nic nie pomaga.

Rozmaryn a jak waga? Bo nie chce straszyć ,ale jeśli to rotawirus to może być źle. Moj syn miał tak że w tydzień schudł 1,5kg gdzie jego waga przed wynosiła 10kg...Tak wiec znaczny spadek plus mega osłabienie organizmu i długie leczenie efektow po. Biegunka 3dzień plus ten kolor ,ja bym do szpitala sie udała. Zdrowia dla synka.

Witajcie.
Rozmaryn gratuluję :-D
Ja dziś byłam u profesora i... muszę zrobić biopsje zmiam na obu piersiach. .. eh znowu coś. Ostatnio mialam guzka w 2006 roku usuwanego mam skłonność do takich atrakcji. ..
Dziś zrobiłam sporo badań kolejna wizyta 20 lipca... czeka mnie rychłe bankructwo ;-) ale powiedziałam a trzeba powiedzieć b...

Marcepanek rośniemy rośniemy. Czasem mam wrażenie że wyglądam przynajmniej na 5 miesiąc i to jeszcze z bliźniakami a nie na 13t1d.
Dziś przeżyłam mega stresa. Wstałam rano i jak zwykle poszłam do wc i było ok. Potem wzięłam prysznic i stwierdziłam że się troszkę ogolę. A zaraz po tym zauważyłam krew. Jak ja się przeraziłam masakra. Od razu zadzwoniłam do męża z paniką a on mi mówi że pewnie się zacięłam. Patrzyłam no i na to wszystko wskazywało bo w środku było czysto. Za chwilę przestało krwawić ale co strachu się najadłam to moje. Masakra
Jutro idę do lekarki po odbiór wyników z wymazu i zastanawiam się czy nie poprosić jej aby zrobiła mi usg żeby sprawdzić ale mam mieszane odczucia. Ehhh ja potrafię sobie wkręcać i się niepotrzebnie stresować. Jestem w tym mistrzem:)

OMG czuję się taj jakby ktoś dla żartu ściskał mi żołądek, to chyba te słynne poranne mdłości masakra. Pół nocy nie spałam bo jakieś koszmary mi się śniły a teraz czuję się tak ciężka że szok. Nic to przeżyję, oby z dzidzią było dobrze :-)

reklama
Rozmaryn, no przetrwasz to :tak: Ja z córcią przez pierwsze 3 miesiące miałam wymioty po wszystkim co zjadłam i co wypiłam :-p:-D

Kamkaz, a co tak wcześnie wstałaś?

Kurczę nie wiem czemu nie mam suwaczków? Wyskakuje mi jakiś błąd jak dodaję...

Do góry