reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Aniu, Sysiq cudne macie te brzuszki. Nim się obejrzę a już będą zdjęcia Maluszków
Ja już rzadko zaglądam. Dni płyną szybko, za szybko. Ciągle coś trzeba zrobić i nie mówię tu o moich Aniołach bo Adaś sam się usypia z przytulanką, jak jest pogoda to na podwórku potrafi 3h pospać, Piotruś potrafi godzinami nad LEGO spedzić więc nie jest źle ale pranie, pasowanie, karmię dalej co 2h (poza drzemką na dworzu), zje obiadek z wielkim bólem ale On tego jedzenia nie uznaje bo tuż po nim rzuca się na mnie jakby od 4h nic nie jadł. Piotruś sam nie chce jeść i chronicznie brakuje mi czasu, nie mówię dla siebie ale na domowe obowiązki. Pogoda fatalna, wczoraj jeden dzień słoneczny ale i tak wietrznie było a tak codziennie leje, wieje i w czerwcu grzać musimy...

reklama
Ania ale masz zgrabniutki brzusio :-) oj ja też muszę faktycznie w końcu sobie jakąś świeżą fotkę strzelić żeby mieć pamiątkę :-)
Jak tam piesio?

Galway no właśnie, dawno Cię nie było u nas! Ale fajnie, że się odezwałaś :tak: mam nadzieję, że szybko uda się Wam tak wszystko ogarnąć żeby starczało Ci czasu na wszystko co zaplanowałaś zrobić. Chłopaki pewnie rosną jak na drożdżach :-)

U nas też ostatnio czasu na wszystko brak...

hej kobietki:)

ale tu spokój ostatnio..

magda uk doris już chyba niedługo termin@ jak się czujecie??

ja wam powiem że chyba oszalałam:sorry: owulacje miałam w weekend a piersi po bokach bolały aż do wtorku.. teraz już nie bolą ale sa wrażliwe.. i już sobie ubzdurałam że a może...:sorry: a do testowania jeszcze tyle czasu..

ania piękny masz brzuszek i jaki malutki!!!

sysyq zazdroszczę i ciąży z zaskoczenia i teraz wieści że w środku Wiktoria.. same miłe niespodzianki:) brzuszek śliczny:)

a jak tak kochane przyszłe mamusie się czujecie?? upał nie dokucza???

ewel co się nie odzywasz??

Bafinko staraj się nie myśleć w taki sposób bo Ci się będzie jeszcze bardziej dłużyło :-)
a my tu wszystkie i tak zaciskamy kciuki z całych sił :-)
I ślę fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bafinka kochana na urlopie bylam z mezem i mniej na forum zagladalam.
U mnie jakos leci ciagnelo mnie tu i tam ale doktorce pow i po badaniu uznała ze macica wychodzi z miednicy mniejszej i moga byc takie ciagniecia i pobolewania. Ale jak to ja w strachu....na urlopie juz mialam isc na usg ale jak poczulam dzidzie to przeszlo he. Choc to poczatkowe ruchy to cos czuje potem 2 dni nie...ale wierze ze jest ok.
Dzis leje mi sie z nosa glowa boli a wlasnie wracamy do Warszawy mamy ze 100km jeszcze.
Buziaczki dla Was

Dziewczyny nim nadrobię...............taka oto wiadomość. Boję się....

DSC_3028.jpg

2rxxwr7.jpg

Na tym większym chyba coś widać.

Załączniki

• DSC_3028.jpg
    DSC_3028.jpg
    5,4 KB · Wyświetleń: 70
reklama
Aschlee nie dziękuję póki co, ale cieszę się,że jesteście :***** Miałam nic nikomu póki co nie mówić, ale ciężko z tym być samej :sorry:

Mam 10 dpo. Wczoraj był już po południu cień cienia cienia, a dziś bladzich po 2 minutach. W poniedziałek jeśli ciąży nie ma, muszę odstawić dupka, więc zrobię digitala i wszystko będzie jasne. (Na bete musiałabym jechać kawałek do prywatnej kilniki, a nie mam jak). Póki co widzę,że krecha ciemnieje, więc zaczynam się bać....

Do góry