reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Witam dziewczyny :)

Przepraszam, że ja tak z doskoku, ale w sumie wpadam z prośbą do kamkaz.

Kochana kiedyś obiło mi się o oczy, że jakaś kruszynka w Twojej rodzinie ma wadę serca i będzie miała operację. Otóż poszukuję jakiś namiarów do dobrego lekarza od wad serca u dzieci. Koleżanka jest w ciąży i maluszek ma bardzo złożoną wadę serca, jest załamana.. pisała już do prof. Malca, dzisiaj się odezwał z wiadomością, że da się to zoperować, ale nie znam szczegółów. Czy mogłabyś podpytać rodziców malutkiej kto będzie ją operował itd? i w jakim mieście? bardzo bardzo proszę :*
i trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę!!!

za resztę też kciuki i moc uścisków :)

Sysiq piękny brzusio :-)

Joawa no właśnie raczej te ketony to właśnie zbyt długa przerwa między kolacją a śniadaniem bo nie zjadłam w przeddzień badania tej kanapki bezpośrednio przed snem bo cukier wysoki miałam... także ostatni posiłek o 20. Ale na wszelki wypadek chcę kupić paski do badania ketonów i kontrolować od czasu do czasu czy się nie pojawiają..

Chciejka beta ładnie przyrasta :tak:

Kamkaz
bardzo się cieszę, że progesteron poszedł w górę! Jak tam wieści po wizycie?

My dzisiaj też po wizycie, mała ma już trochę ponad 1700g, wszystko jest dobrze, serduszko pięknie i równo bije. Tylko ja znowu waga w dół... jak tak dalej pójdzie to naprawdę po porodzie będę ważyła mniej niż przed ciążą...

reklama
Do góry