Wiecie, tak ogólnie to jestem przerażona....Boję się tej ciąży. Nie początku, mimo że usg u nas jest dopiero w 13tc. Boję się tego późniejszego etapu, ze względu na to łożysko przyrośnięte co miałam ostatnio, cholestazę i te wszystkie paskudne objawy, które przyszły pod koniec... Oj, to będzie trudny czas....
Małgonia fajnie,że zaglądasz. Dajesz ogromną nadzieję dziewczynom. Mam nadzieję,że wszystko u Ciebie ok
Chciejko ja nie wierzę w siły nadprzyrodzone, ale kto wie....może coś w tym jest
Kochana, mega kciuki na jutro! Koniecznie daj znać jak najszybciej. Ja wierzę,że w końcu się uspokoisz
Sysiq śliczny brzuszek! Ugłaskać proszę ode mnie
Kamkaz bardzo się cieszę,że u Ciebie już lepiej. Podobno takie badanie progesteronu ma niewielkie znaczenie diagnostyczne. Ja osobiście nie mam zdania, bo nigdy nie miałam z tym problemów. Mam nadzieję,że u Ciebie będzie już tylko dobrze
Natka tak z doświadczenia swojego, to nawet jak masz wysoki cukier wieczorem, koniecznie coś zjedz przed snem ;-) Wystarczy,że wybierzesz coś o niskim indeksie glikemicznym
Oby te ketony jak najrzadziej się pojawiały
Wagą się nie martw. Lepiej tak, niż jak idzie za wysoko :-)
Ania_kropla super,że malutka tak ładnie rośnie! Ciekawe, czy płeć się potwierdzi w poniedziałek ;-) Czekam na wieści
Ania2611 Ty tak jesteś za psem, ja za kotkami moimi. Dziś mam straszny dół, bo starszy gdzieś się ukrył i boję się,że wyszedł z domu, a do tej pory jeszcze nie wychodził :-( Nie wiem, czy gdzieś się schował w domu, ale szukałam i nie ma go, także doskonale Cię rozumiem. Ślicznie wyglądasz z brzuszkiem
Galwaygirl u nas też pogoda beznadziejna. Niby słonko wygląda i nie pada, ale zimny wiatr wieje
Mam nadzieję,że lato przyjdzie jak dzieci szkołę skończą, bo zazwyczaj jest tak, że lato w czerwcu, a jak wakacje, to lipa
Bafinka ja taka nakręcona byłam w I cyklu starań
Masakra....byłam gotowa zobaczyć kreskę na teście ciążowym, której nie było
W II już lepiej, ale też się wczuwałam mocno w organizm. Teraz odpuściłam totalnie. Zastanowiło mnie tylko to,że szybko padam wieczorami i ciągnięcie w podbrzuszu niby jak na @ ale zdecydowanie inne. Aaaaa i bóle głowy. Od 3 dni non stop.....aż mąż się dziwił, co ze mną? Zwalałam na zatoki, bo wciąż mam katar okropny
Trzymam kciuki za Ciebie,żeby te wszystkie objawy były tym, czego pragniesz
Doris kiedy testujesz?
Ewel zdróweńka kochana! Niech maleństwo kopie jak najwięcej,żebyś była spokojna
Marcepanku, Bluecaat, Rozmaryn, PaniKovalowa, Colly, co u Was dziewczyny?
Kochane ściskam wszystkie z Was osobno i pozdrawiam :-)