reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Karola znam dzieci, które miały nt 4 i są zdrowiutkie, ale znam i takie, co z 2,5 miały wady genetyczne...Kochana, powtórz badanie za te 2 tygodnie i jeśli wyjdzie wysokie, to masz opcje amniopunkcji. Osobiście bym się wtedy podjęła, bo wolałabym być przygotowana na wszystko. Tym bardziej,że często okazuje się po amnio dziecko jest zdrowiusieńkie. Miałam kardocentezę w poprzedniej ciąży, więc nie jest tak,że radzę, a nie wiem co piszę ;-) W głębi serca czuję, że Twój maluszek ma się dobrze :tak:

Natka
:************** Póki co czekam do każdego kolejnego poranka i jeszcze do wiadomości nie przyjmuję :-p

Ostatnia edycja:
reklama
No ja sie zdecyduje napewno na amniopunkcje jak bedzie trzeba... cały czas mam nadzieje...poprostu nie wierze w to, że może byc cos nie tak...zobacze jak te badania za 2 tygodnie, może coś sie poprawi, może nie ma co panikować...musze sobie tłumaczyć

Magda, ja też nie lubię upałów, w domu nie jest tak źle, a tak to staram się nie wychodzić niepotrzebnie z domu, w dodatku cukrzyca i cukry zaraz lecą w dół, muszę się strasznie pilnować, zwłaszcza teraz.
karolaaaa, trzymaj się kochana &&&&&&&&
Ja dzisiaj objadam się ciastem z mąki pełnoziarnistej z truskawkami i rabarbarem, słodzone ksylitolem, mąż mnie za bardzo rozpieszcza :)

Joawa dobrze,że mężuś tak dba ;-) Masz rację. Jak nie trzeba, to nigdzie nie wychodź :tak: Gdzie masz suwaczek ciążowy? ;-p

Karola rozumiem Twoje obawy. Na prawdę staraj się myśleć pozytywnie i nie denerwować zbytnio. Ja swoje przeszłam i wiem jakie to trudne, ale postaraj się ;-) Trzymam kciuki!

Będę się trzymać muszę....4 dni przeryczałam i jakoś sie podnoszę... dużó czytałam, i podwyzszone nt nie oznacza choroby...poprostu musze przejsc przez większą ilość badań... wierze, że to poprostu zły sen, który za 2 tyg sie skończy. Musi być dobrze. Boje się jak cholera, bo usłyszeć takie coś to jest szok, nikomu nie życzę ale wierze,że się uda.Dzięki za miłe słowa, dają tak dużo.

reklama
Do góry