reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Dzień doberek:)

Bluecaat dziękuję, fizycznie czuje się dobrze, ale cały czas myśle o tej wizycie. A jak na złość idę dopiero na 13. Ehhh masakra.

PaniKovalowa rozumiem że @ nie ma i bardz dobrze. Pamiętaj że na usg jeszcze nic nie będzie widać. Więc ja dzwoniąc do gin kazała zrobić betę 3 razy ale co 48 godz. Więc radziłabym zrób chociaż raz betę i będziesz wiedziała na czym stoisz.

BŁAGAM WAS O KCIUKI I MODLITWĘ ZA MOJE DZIECIĄTKO ABY WSZYSTKO BYŁO DOBRZE

Kamkaz, myśl pozytywnie wiem, ze to trudne ale trzeba tak myśleć. oddychaj głęboko.

Panikovalowa, no to oby @ nie przyszła do tego czasu, i może będzie niespodzianka :tak::-) Co do bety to bym zrobiła, żeby wiedzieć co i jak.

kamkaz kochana nie panikuj musi sie udać beta piękna więc dzidzia na pewno sobie rośnie a ty się niepotrzebne stresujesz.. pamiętaj że ona czuje to co ty.. napij się herbatki i uspokój.. bierzesz luteine nadal?? idziesz na zwolnienie??

magdza uk ja też licze na kolejny cykl:) może razem będziemy świętować:-)

ja do poniedziałku biore dupka i czekam na @ a potem zaczynamy:-D w weekend mam 7 rocznicę ślubu mąż mnie zabiera do Karpacza ja nie mam zupełnie pomysł co mu kupić.. chyba już wszystko ode mnie dostał....:confused2: podrzućcie jakiś pomysł...:sorry:

Kamkaz && trzymam :)

Panikovalowa za Ciebie rownież && robiłaś kolejny test?

Bafinka to zależy co mąż lubi?
Może jakiś gadżet albo fajny zegarek. PSP ,tablet?
Mój mąż jest miłośnikiem komputera więc zazwyczaj mam pomysł :)

Dzięki dziewczyny. Dziś już.mam trochę lepsze myśli... cóż co ma być to będzie. Luteinę cały czas biorę 2x1 no i już od tygodnia jestem na zwolnieniu tak więcteraz mam czas na odpoczynek itd.

reklama
Do góry