reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Marcepanek testy nie robiłam, teraz próbuje się dodzwonić do gina ale nie odbierają. ;x no a co do bety to właśnie mój ginekolog mówił, że jak będzie się spóźniać @ to mam przyjść od razu do niego on wpisze mi skierowanie na betę, bo do rodzinnego to masakra u mnie się dostać a płacić nie chce bo szczerze to dusigrosz ze mnie. ;) Od rana ciągle jest mi niedobrze, ale zaczynam czuć, że jednak @ przyjdzie. ;(

reklama
Kamkaz musisz na to spojrzeć z innej perspektywy ja po poronieniu urodziłam córkę. Tak było trudno ,ale mimo strachu i tego całego wysiłku warto było. A to że niestety aniołków mam wiecej niż dzieci jest jak loteria. Nigdy nie masz pewności jak to się skończy ,ale teraz możesz mieć chociaż nadzieje. Wierze ,że tym razem Ci się uda &&

A u mnie 27dc i istne zamieszanie. O co tu chodzi ?! Kreska pojawiła się natychmiast nim jeszcze do kontrolnej doszło. Jak niby owulacja tuż przed @?

ImageUploadedByForum BabyBoom1431596532.293290.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1431596532.293290.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1431596532.293290.jpg
    7,2 KB · Wyświetleń: 46
Marcepanek, to dziwne, że przed @ masz kreskę na owulacyjnym, ale może jesteś jakimś wyjątkiem :-) Sprawdź jutro i działaj :-p

Panikovalowa, nie myśl o @... idź na betę :tak:

jeju, jak mnie wszystko wkurza!!!! Pokłóciłam się z moim o roczek, bo kasy nie ma a trzeba dużo rzeczy kupić bo obiad robię i w ogóle, no i po tej wymianie zdań mi się odechciało robić urodzin. I w ogóle wszystko mam gdzieś... kurde, on pracuje po 24 godziny ja wiem, że jest zmęczony i chce pospać, ale ja mam taki syf w mieszkaniu, że przy dziecku sama tego nie ogarnę, to wziął i się położył :confused2: Sorry musiałam komuś się wyżalić....

Hej kochane :-)

U mnie okres od rana,więc dół i łzy...

Marcepanku rób ciążowy,bo owulacyjny lubi wyjść pozytywny w ciąży ;-) LH na pewnym poziomie hcg się krzyżuje i dlatego. Zaciskam kciuki mega mocno!!! :tak:

Bluecaat
przytulam. Najgorsze kłótnie są zawsze jak kasy brakuje. Poczekaj aż emocje opadną i pogadaj z nim na spokojnie. On zmęczony, Ty wkurzona, to zawsze się tak kończy :eek:

Kamkaz czekam na wieści z zaciśniętymi kciukami! :tak:

PaniKovalowa no ciekawe jak będzie u Ciebie...kciukow nie puszczam :happy:

Ostatnia edycja:
No i wizytę mam dopiero na 26 maja, jak @ nie przyjdzie to fajna data na wizytę. ;) Wyszło więc, że muszę iść do rodzinnego po skierowanie na betę a najpóźniej pójdę na krew w poniedziałek. Powiedzcie mi kiedy znowu powtórzyć test "sikacza"? [emoji14]

Hej kochane.
Gratuluję nowym przyszłym mamusia i trzymam kciuki za nasze staraczki. ;)
U mnie od jutra 16 tc. Czy też tak macie, że się wciąż o coś martwcie? Nie czuje jeszcze ruchów synka ale strasznie się martwię, że coś może być nie tak. :(
Każda wizyta u lekarza to ogromny stres, że będę przechodzić powtórkę z rozrywki. <3

reklama
Panikovalowa, ja bym test zrobiła jutro bo jestem niecierpliwa :-p a jak dasz rade wytrzymać to może w sobotę :-)

Magda, oj tak jak człowiek wkurzony to zawsze coś nie tak, a kasa z nią zawsze problem... :baffled:

Wgprocejwodziekapana, ja jak byłam w ciąży z córka to zawsze u lekarza miałam wysokie ciśnienie :-p i się stresowałam, chociaż czułam ruchy dziecka :happy: Na pewno będzie u Ciebie wszystko okej i jest okej :happy:

Kamkaz, super!!!!! Gratuluje serduszka. Piękny dźwięk!!! Kiedy kolejna wizyta?

Do góry