kamkaz
Fanka BB :)
PaniKovalowa jeśli masz możliwość to leć nabetę. U mnie 2 pierwsze testy negatywne a dopiero 3 dni po spodziewanym @ był lekki bladzioch. A beta pokaże co i jak. Trzymam kciuki&&&
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lux niby się trzyma. Mówi że już jest ok ale tylko jak z nią ktoś jest. A że praktycznie cały dzień siedzi sama w domu to wtedy jest inaczej. Ja widzę, że to przeżywa, ale ona lubi się maskować i wszystko dusi w sobie. W środę za tydzień wraca do pracy więc zawsze to między ludźmi. Sama mi powiedziała że ona już nie wierzy w to, że zajdzie w ciąży a nawet jeśli to nie będzie się tym przejmować bo i tak nie donosi ciąży...
Lux tak Jej powiedziałam no ale wiesz jak to jest.
Dziewczyny jutro mam wizytę i niestety mam czarne myśli. Nie wiem dlaczego. Cholernie się boję, bo ostatnio w ciąży też miałam takie myśli i stało się tak jak się stało.
Ona1227 ja też mam testy. Test Majeczki no i test sprzed kilku dni jak się potwierdziła ciąża. Teraz już sama nie wiem czy to dobrze czyźle