reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Natka łożysko mam po lewej stronie, czyli rozumię, że z boku:sorry2:, może faktycznie obrócił się jakoś inaczej wiec i ruchy inaczej czuję.
Serduszko sprawdzałam detektorem jest 148 uderzen na minutę wiec ok, dobrze, że mam taki sprzęt:tak:

Izka super, że wszystko ok, no i wszystko wskazuje na to, że będziesz miała wesołą parkę w domu:-D

Ania ja jednego dnia narzekałam na Weronike, ze słabo mnie kopie... to nastpnego dała matce popalić....oj dała :D czasem my teżprzecież mamy gorszy dzień - jak ja dziś :D jutro Ci da popalić :D

Izka87 no to gratuluję! ;)

No i @ jeszcze nie przyszła, oj obym nie zapeszyła. Najgorsze, że objawy ciąży i @ są strasznie do siebie podobne. ;/ No cóż jak w nocy @ nie przyjdzie rano dzwonimy do doktorka, trzymajcie kciuki! Ja trzymam kciuki za wszystkie staraczki oby testy były pozytywne i za przyszłe mamusie oby maleństwa w brzuszka zdrowo rosły. :) Spokojnej nocki!

Izka super wieści! I fajnie, że dzidzia chciała się na tyle pokazać, że lekarka już obstawia dziewczynkę:-)

Ania no to spokojnie, musimy pamiętać, że maluchy naprawdę mają jeszcze sporo miejsca w brzuszkach:-) moja mała czasem tež się tak obróci że prawie jej nie czuję. Tak jak mówisz- dobrze, że mamy te detektory:-)

PaniKovalowa
trzymam kciuki. A z testem jeszcze czekasz?

90_Natka szkoda mi wydawać pieniądze na te testy, w poprzedniej ciąży aż 3 negatywne... Dzisiaj dzwonię do gina, a jak wizytę będę miała dopiero za tydzień to pójdę w poniedziałek na betę. Postanowiliśmy z narzeczonym jeszcze poczekać, bo to druga miesiączka po cp i może się spóźnić.

Pani Kovalowa ja polecam test facelle z Rossmanna za 5 zł;-) testy wychodzą ... Chyba ze jest ciąża pozamaciczna to wtedy może nie wyjść...

reklama
A ja kupowałam pepino w kauflandzie i tesco, też za niecałe 5 zł i czułość 10mIU:-) PaniKovalowa tylko pamiętaj, że na tym etapie na usg i tak pęcherzyka ciążowego może nie być jeszcze widać więc lekarz może stwierdzić rozpulchnienie i ewentualnie tak czy siak skierować Cię na betę:-) a Ty obserwowałas swój cykl, mierzyłaś temperaturę? Bo jeśli wiesz kiedy była owulacja to faza lutealna jest stała i nie ma raczej opcji spóźniania się @. (no, chyba że owulacja się przesunęła to wtedy oczywiście jak najbardziej o tyle dni przesunie się termin @).

Do góry