reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Natka łożysko mam po lewej stronie, czyli rozumię, że z boku:sorry2:, może faktycznie obrócił się jakoś inaczej wiec i ruchy inaczej czuję.
Serduszko sprawdzałam detektorem jest 148 uderzen na minutę wiec ok, dobrze, że mam taki sprzęt:tak:

Izka super, że wszystko ok, no i wszystko wskazuje na to, że będziesz miała wesołą parkę w domu:-D

Ania ja jednego dnia narzekałam na Weronike, ze słabo mnie kopie... to nastpnego dała matce popalić....oj dała :D czasem my teżprzecież mamy gorszy dzień - jak ja dziś :D jutro Ci da popalić :D

Izka87 no to gratuluję! ;)

No i @ jeszcze nie przyszła, oj obym nie zapeszyła. Najgorsze, że objawy ciąży i @ są strasznie do siebie podobne. ;/ No cóż jak w nocy @ nie przyjdzie rano dzwonimy do doktorka, trzymajcie kciuki! Ja trzymam kciuki za wszystkie staraczki oby testy były pozytywne i za przyszłe mamusie oby maleństwa w brzuszka zdrowo rosły. :) Spokojnej nocki!

Izka super wieści! I fajnie, że dzidzia chciała się na tyle pokazać, że lekarka już obstawia dziewczynkę:-)

Ania no to spokojnie, musimy pamiętać, że maluchy naprawdę mają jeszcze sporo miejsca w brzuszkach:-) moja mała czasem tež się tak obróci że prawie jej nie czuję. Tak jak mówisz- dobrze, że mamy te detektory:-)

PaniKovalowa
trzymam kciuki. A z testem jeszcze czekasz?

90_Natka szkoda mi wydawać pieniądze na te testy, w poprzedniej ciąży aż 3 negatywne... Dzisiaj dzwonię do gina, a jak wizytę będę miała dopiero za tydzień to pójdę w poniedziałek na betę. Postanowiliśmy z narzeczonym jeszcze poczekać, bo to druga miesiączka po cp i może się spóźnić.

Pani Kovalowa ja polecam test facelle z Rossmanna za 5 zł;-) testy wychodzą ... Chyba ze jest ciąża pozamaciczna to wtedy może nie wyjść...

reklama
A ja kupowałam pepino w kauflandzie i tesco, też za niecałe 5 zł i czułość 10mIU:-) PaniKovalowa tylko pamiętaj, że na tym etapie na usg i tak pęcherzyka ciążowego może nie być jeszcze widać więc lekarz może stwierdzić rozpulchnienie i ewentualnie tak czy siak skierować Cię na betę:-) a Ty obserwowałas swój cykl, mierzyłaś temperaturę? Bo jeśli wiesz kiedy była owulacja to faza lutealna jest stała i nie ma raczej opcji spóźniania się @. (no, chyba że owulacja się przesunęła to wtedy oczywiście jak najbardziej o tyle dni przesunie się termin @).

Do góry