reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Marcepanek oby wszystko było w porządku! Ciąża pozamaciczna jest okropna, jestem 2 miesiące właśnie po zakończonej cp. A co do potencjalnej @ to ma (nie) przyjść dzisiaj. Nie robie sobie wielkich nadziei, ale może zdarzy się cud. Trzymam za ciebie kciuki, musi być dobrze! :*

Marcepanku podejrzenie? Więc jeszcze nic nie jest pewne....często czytałam takie informacje a potem okazywało się że jednak to pomyłka i ciąża rozwijała się prawidłowo. Kochana a jak się czujesz boli brzuch? Tule Cię mocno Słońce.

Ja dzi zaczynam 9 tydzień... Mam delikatnie klucia w dole brzucha czasami które trwają 3 sek i znikają czytałam że to rozciągające sie więzadła i macica...nie panikuje. Musi być dobrze.

Marcepanek, biedaku, nie martw się, może jeszcze nie wszystko przesądzone. Jeśli jednak ciąża pozamaciczna to dobrze, że szybko wykryta. Trzymaj się dzielnie.

U mnie dziś mija pół roku od straty mojego Aniołka. Kiepski mam przez to dzień. Kolejna ciąża jest pocieszająca ale niestety nic nie pozwoli mi zapomnieć o moim pierwszym ukochanym serduszku...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry