reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
No objawy juz wcześniej opisywałam, one się utrzymują. Od kilku dni powiększyły mi się trochę piersi i do tego są strasznie nabrzmiałe, bolą jak cholera a najbardziej wrażliwe są sutki. Najgorsze jak juz wcześniej pisałam to jest to, że objawy na @ są podobne do objawów ciąży. Wczoraj i dzisiaj czułam takie kłucie w okolicach lewego jajnika (ten który pękł mi przez cp) na szczęście nie bolał. Boje się strasznie, że znowu będzie ciąża pozamaciczna. A jeszcze przed chwilą z ciekawości obliczyłam i gdyby poprzednia ciąża była zdrowa to zaczynałabym 21 tydzień. No i łzy aż poszły same...

Kovalowa, to prawda objawy są baaaardzo podobne.Ale myślę, że piersi jednak inaczej bolą bynajmniej jak tak miałam. ..I tez boje się CP. ..ja przeszłam poronienie trabkowe. .ale tak czy inaczej była to CP :(

No piersi na @ zawsze tylko trochę mnie bolały. Teraz ich nie mogę dotknąć.. Pojawiły się nowe rozstępy i brodawki są trochę większe. Ale mam dziwne wrażenie, że organizm robi sobie ze mnie jaja i na dniach przyjdzie @. ;/

Dziękuję Wam dziewczyny że mnie rozumiecie. Nie jestem dumna ze swojego zachowania. Raczej przeszłam samą siebie i bardzo źle się z tym czuje. Ogólnie życzę siostrze jak najlepiej i ciesze się jej szczęściem. Też bardzo długo czekali na to dzieciątko.
Nawet dziś z nią rozmawiałam jak przyszli na śniadanie. Serduszka jeszcze nie widać ale jest pęcherzyk. Dostała od razu zwolnienie i za dwa tyg ma znów przyjść. Wtedy dostabue skierowanie na badania. Powiedziałam jej że ma sie upierac o sierowanie na toxoplazmoze, cytomelagie no i różyczkę bo wspominał jej tylko o morfologii. Biedna zadzwoniła do mnie z pytaniem bo od rana lekko pobolewają brzuch no i w pachwinach. Pytała od czego to może być i czy ma jechać na IP. Wiec też sie stresuje. Tym bardziej że w naszej rodzinie pierwsze dziecko umarło w 11tc (mojemu bratu kolejna ciąża już ok), moje dziecko zmarło w 19 tc więc makabra. Mam nadzieję że nie będzie musiała przechodzić tego co ja

Kovalowa czekamy na wieści. ...

Marcepanku jak u ciebie ?..

Coś tu ostatnio cisza się zrobiła. ..

Ja nie mogłam spać, tak mnie piersi bolały, każda pozycja przeszkadzała, ale na testowanie za szybko...

reklama
No niestety mój ukochany nie kupił testu. Ale dzisiaj raczej sama będę jechała do miasta wtedy skoczę do rossmana.
Obudzilam się z dziwnim bólem krocza i pachwin. o_O

Do góry