reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

AGAWA Piotruś cudaśny jest. I ile włosków ma. To moja Lili tylu jesze nie ma:laugh2:

RURK Lili cudna. I moja Lili tez urodzona o 8:40 tylki rano;-)

CELTA jak już Mika napisała jestes tak czy siak nasza bohaterka, a chwile zalamania to norma. Po burzy przychodzi słonko przecież wiesz...

Pozdrawiam Was wszystkie i trzymam kciuki za staraczki i ciężarówki!!!

reklama
Dziewczyny robiłam dziś 3 betę bo ciągle się boję... Najpierw było 125 po 3 dn 605 w ten pn i dziś w pt 2847 więc liczę ze będzie ok...

Ewel będzie ok, beta pięknie rośnie:-)

Bafinka fajnie, że @ przylazła:-)

U mnie znowu chorobsko, jak na razie przeziębienie mam nadzieje, że się nie rozkręci, ratuje się jak mogę, mój maz wciąż chory jeszcze bardziej niż był, byliśmy u lekarza dziś i w końcu dostał antybiotyk, bo wcześniej mówili tak jak mi żeby czekać 5 dni no i doczekał się infekcji płuc:crazy: mam nadzieje z że na dniach poczuje ulgę.

Pozdrawiam:happy:

michalina, martocha, Magda, Izka hop, hop jak tam Wasze Bąble te duże i te w brzuszkach.?

Dzięki dziewczynki za wsparcie jakie mi dajecie;-) ja byłam u lekarza dziś bo zaczęło mnie swedziec nie powiem gdzie he nie wiem czy nie od Luteiny i mi zmieniła na pod językowa doktorka o dała.globulki bo mówi że może być jakoś stan zapalny...

Sysiq a jak tam u Ciebie?:-)

Ewel już się tak nie stresuj bo to ani Tobie ani maluszkowi nie służy:-) beta piękna, teraz tylko odliczać do wizyty serduszkowej:tak:

Karaiwina a jak tam u Was? Jak mała?:-)

Ania zdrówka dla Was! Uważaj na siebie:-)

Sysiq właśnie co u Ciebie?

Natka kiedy masz usg połówkowe? Ja 2 kwitnia:-)

Ewel już któraś kiedyś pisała, że po Luteine swędzenie było, dyskomfort itp. Dobrze, że zmieniła Ci na podjezykową.

Ania ja z 7 lat temu miałam jakąś infekcje i właśnie tak nagle teraz sucho i swędzenie okropne tylko gdzieś czytałam ze dopochwowa lepiej działa... Ale bez przesady może;) mam natomecyna unia dopochwowe więc liczę ze jutro będzie lepiej

Ania ja u mojego gina mam połówkowe za tydzień, a później 3.04 mam drugie prenatalne także można powiedzieć, że i drugie połówkowe bo będą bardzo dokładnie sprawdzać wszystko;-) to blisko siebie mamy terminy:-):-)

reklama
Cześć wam.
ewel87 a nie uzylas innego żelu do mycia czy coś? Ja powiem ,że nie wiem co mnie pokusiło i raz użyłam żelu Dove do mycia tam...przez tydzień chodziłam jak pokraka ,a o bólu już nie wspomnę. Bo szczypało wręcz do bólu.

Tak w ogóle zapowiada się smutny czas ,wczoraj moja babcia zmarła i aż nic się nie chce. Nie widziałam jej długo tak twarzą w twarz bo my mieszkamy w UK i jest mi teraz strasznie ,że po prostu nie zdążyłam :(

Nie ma co się kłócić ,szkoda życia dziewczyny na złości. Każda z nas ma rożne problemy ,ale i ten jeden wspólny przez co tu jesteśmy. Jesteśmy tu dla siebie chociażby po to by pogadać o niczym. By po prostu czuć ,że nie jesteśmy same.

Do góry