reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

AGAWA Piotruś cudaśny jest. I ile włosków ma. To moja Lili tylu jesze nie ma:laugh2:

RURK Lili cudna. I moja Lili tez urodzona o 8:40 tylki rano;-)

CELTA jak już Mika napisała jestes tak czy siak nasza bohaterka, a chwile zalamania to norma. Po burzy przychodzi słonko przecież wiesz...

Pozdrawiam Was wszystkie i trzymam kciuki za staraczki i ciężarówki!!!

reklama
Dziewczyny robiłam dziś 3 betę bo ciągle się boję... Najpierw było 125 po 3 dn 605 w ten pn i dziś w pt 2847 więc liczę ze będzie ok...

Ewel będzie ok, beta pięknie rośnie:-)

Bafinka fajnie, że @ przylazła:-)

U mnie znowu chorobsko, jak na razie przeziębienie mam nadzieje, że się nie rozkręci, ratuje się jak mogę, mój maz wciąż chory jeszcze bardziej niż był, byliśmy u lekarza dziś i w końcu dostał antybiotyk, bo wcześniej mówili tak jak mi żeby czekać 5 dni no i doczekał się infekcji płuc:crazy: mam nadzieje z że na dniach poczuje ulgę.

Pozdrawiam:happy:

michalina, martocha, Magda, Izka hop, hop jak tam Wasze Bąble te duże i te w brzuszkach.?

Dzięki dziewczynki za wsparcie jakie mi dajecie;-) ja byłam u lekarza dziś bo zaczęło mnie swedziec nie powiem gdzie he nie wiem czy nie od Luteiny i mi zmieniła na pod językowa doktorka o dała.globulki bo mówi że może być jakoś stan zapalny...

Sysiq a jak tam u Ciebie?:-)

Ewel już się tak nie stresuj bo to ani Tobie ani maluszkowi nie służy:-) beta piękna, teraz tylko odliczać do wizyty serduszkowej:tak:

Karaiwina a jak tam u Was? Jak mała?:-)

Ania zdrówka dla Was! Uważaj na siebie:-)

Sysiq właśnie co u Ciebie?

Natka kiedy masz usg połówkowe? Ja 2 kwitnia:-)

Ewel już któraś kiedyś pisała, że po Luteine swędzenie było, dyskomfort itp. Dobrze, że zmieniła Ci na podjezykową.

Ania ja z 7 lat temu miałam jakąś infekcje i właśnie tak nagle teraz sucho i swędzenie okropne tylko gdzieś czytałam ze dopochwowa lepiej działa... Ale bez przesady może;) mam natomecyna unia dopochwowe więc liczę ze jutro będzie lepiej

Ania ja u mojego gina mam połówkowe za tydzień, a później 3.04 mam drugie prenatalne także można powiedzieć, że i drugie połówkowe bo będą bardzo dokładnie sprawdzać wszystko;-) to blisko siebie mamy terminy:-):-)

reklama
Cześć wam.
ewel87 a nie uzylas innego żelu do mycia czy coś? Ja powiem ,że nie wiem co mnie pokusiło i raz użyłam żelu Dove do mycia tam...przez tydzień chodziłam jak pokraka ,a o bólu już nie wspomnę. Bo szczypało wręcz do bólu.

Tak w ogóle zapowiada się smutny czas ,wczoraj moja babcia zmarła i aż nic się nie chce. Nie widziałam jej długo tak twarzą w twarz bo my mieszkamy w UK i jest mi teraz strasznie ,że po prostu nie zdążyłam :(

Nie ma co się kłócić ,szkoda życia dziewczyny na złości. Każda z nas ma rożne problemy ,ale i ten jeden wspólny przez co tu jesteśmy. Jesteśmy tu dla siebie chociażby po to by pogadać o niczym. By po prostu czuć ,że nie jesteśmy same.

Do góry