reklama
Colly, Natka ja z detektorka byłam mega zadowolona. Potem pożyczyłam go siostrze i też ją wiele razy uspokoił Teraz się już doczekac nie mogę,kiedy będę podsłuchiwać mojego malucha!
Rurka GRATULACJE!!!!!! Ekspresowe tempo kochana Zdrówa i radości dla całej rodzinki
Marta super! Który to tydzień? Same dobre wiadomości dzisiaj
Michalina silna z niej dziewczynka Dostałaś jakieś leki? Zwiększyli magnez?
Rurka GRATULACJE!!!!!! Ekspresowe tempo kochana Zdrówa i radości dla całej rodzinki
Marta super! Który to tydzień? Same dobre wiadomości dzisiaj
Michalina silna z niej dziewczynka Dostałaś jakieś leki? Zwiększyli magnez?
michalina_ch
Fanka BB :)
Magda kazali no-spe 4 razy dziennie i luteine przez trochę. Sprawdził wczoraj szyjke (długa na 5 cm), sprawdził blize i wszystko ok. No i mam odpoczywać... taaaa.... przy Wiki odpoczywać )))
michalina_ch
Sysiqja po prostu nie mogę jak patrzę na ten Twój suwaczek morda mi się śmieje megaaa )))
A czy ktoś wie jak u Pietruszki?
A czy ktoś wie jak u Pietruszki?
Michalina z ta nospą to nie przesada? Jak po przygodzie z nospą forte przez pół ciązy i zmniejszonym napięciu mięśniowym Zosi, tym razem będę się wystrzegać. Tylko w ostateczności. Lekarka powiedziała,ze jak będzie podobnie to magnez 2x2. Taaa... odpocząć przy dziecku ja w pracy odpoczywam, bo z Zochą to na 100% by mi blizna poszła.
Sysiq
Uśmiech łagodzi rany ♥
michalina_ch
Magda a myślisz, ze to obniżone napięcie to właśnie przez no-spe? To żeś mnie przestraszyła teraz.To ja będę sobie brała magnez, a no-spe doraźnie.....
Sysiq no piękny brzuchol!!!!!!!!!!!!! CUDNY!!!!
Może wieczorkiem uda mi sie wrzucić jakiego ja już mam GIGANTA!!!!
Sysiq no piękny brzuchol!!!!!!!!!!!!! CUDNY!!!!
Może wieczorkiem uda mi sie wrzucić jakiego ja już mam GIGANTA!!!!
Izka87
Martocha gratuluje jajeczek :-) będzie super parka!
Michalina odpoczywaj ile się da, wiem jak to jest przy małym brzdącu, ale próbuj trochę poleżeć jak np się bawicie na podłodze.. ja często tak właśnie robię, układamy autka, garaże, jakieś wieże itp i staram się leżec na boczku i bawić a co do nospy, ja brałam dość spory i nospy i magnezu i nawet fenoterol i dałam radę ciekawe jak będzie teraz.. ale na prawdę musisz duużo odpoczywać!
Magda z tą nospą to nie wiadomo czy wpływa na napięcie mięsniowe, nikt tego jeszcze nie udowodnił. Poza tym dużo zależy od pediatry czy neonatologa, bo teraz bardzo dużo lekarzy od razu wysyła dzieci na rehabilitację bez potrzeby, tak w razie w.. ja brałam sporo leków rozkurczowych, a Igor nie miał problemów z napięciem. Mam super pediatrę i jej ufam bardzo i ona zawsze mówi, żeby nie przesadzać i nie popadać w paranoję, bo przedtem nie było tyle tych rehabilitacji,a my mamy się dobrze
Sysiq ale super brzusio!!!! i extra koszulka :-) jejjuu cudze ciąże to tak szybko lecą..
Michalina odpoczywaj ile się da, wiem jak to jest przy małym brzdącu, ale próbuj trochę poleżeć jak np się bawicie na podłodze.. ja często tak właśnie robię, układamy autka, garaże, jakieś wieże itp i staram się leżec na boczku i bawić a co do nospy, ja brałam dość spory i nospy i magnezu i nawet fenoterol i dałam radę ciekawe jak będzie teraz.. ale na prawdę musisz duużo odpoczywać!
Magda z tą nospą to nie wiadomo czy wpływa na napięcie mięsniowe, nikt tego jeszcze nie udowodnił. Poza tym dużo zależy od pediatry czy neonatologa, bo teraz bardzo dużo lekarzy od razu wysyła dzieci na rehabilitację bez potrzeby, tak w razie w.. ja brałam sporo leków rozkurczowych, a Igor nie miał problemów z napięciem. Mam super pediatrę i jej ufam bardzo i ona zawsze mówi, żeby nie przesadzać i nie popadać w paranoję, bo przedtem nie było tyle tych rehabilitacji,a my mamy się dobrze
Sysiq ale super brzusio!!!! i extra koszulka :-) jejjuu cudze ciąże to tak szybko lecą..
reklama
rurka gratuluje!!! Odpoczywajcie dziewczyny;-)
agawa 3 mam &&& za rownie szybki porod.
Sysig gratuluje tak fajnego brzucholka!
martoosia extra jest miec parke :-)- zobaczysz fajne roznice w wychowaniu , rozwoju , bo sa :-)
wiekszosc "nowych" mnie nie zna, bo zadko sie udzielam ostatnio- wiec pozdrawiam cieplo, ja tutaj zagladam z sentymentu , a jestem w sumie od czasow pierwszych ciaz Karo, Martoochy, Michaliny, Madzi, Izki , i widze, ze druga tura leci Buziaki dla Was duze xxxx
reszta do dziela, bo brzuszki do przejecia sa;-)
A my niedlugo swietujemy roczek!!! I juz chodzimy same od paru dni:-)
P.s. aaaa..apropos nospy, tez odradzam w nadmierze, mnie tu nie pozwolili brac, nie jest na liscie wskazanych lekow w ciazy, no ale tu za bardzo przesadzaja, wazne, zeby nie przesadzac Michalinko
agawa 3 mam &&& za rownie szybki porod.
Sysig gratuluje tak fajnego brzucholka!
martoosia extra jest miec parke :-)- zobaczysz fajne roznice w wychowaniu , rozwoju , bo sa :-)
wiekszosc "nowych" mnie nie zna, bo zadko sie udzielam ostatnio- wiec pozdrawiam cieplo, ja tutaj zagladam z sentymentu , a jestem w sumie od czasow pierwszych ciaz Karo, Martoochy, Michaliny, Madzi, Izki , i widze, ze druga tura leci Buziaki dla Was duze xxxx
reszta do dziela, bo brzuszki do przejecia sa;-)
A my niedlugo swietujemy roczek!!! I juz chodzimy same od paru dni:-)
P.s. aaaa..apropos nospy, tez odradzam w nadmierze, mnie tu nie pozwolili brac, nie jest na liscie wskazanych lekow w ciazy, no ale tu za bardzo przesadzaja, wazne, zeby nie przesadzac Michalinko
Ostatnia edycja: