reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Rurka to juz? Wielkie gratulacje.moja kolezanka tez dzisiaj urodzila tylko rano dziewczynke 4100g
Agawa czekamy na ciebiee
Martocga ale super bedzie parka u was
Niestety nadrobilam tylko pare stron ale trzymam mocno kciuki za wizyty wasze.ktora testuje na dniach? Dzisiaj moja kolezanka testowala i dwie piekne krechy:-)

reklama
Rurka gratuluję z całego serca. Dużo zdrówka dla córci i dla Ciebie. Marzenia się spełniają:)

Bafinka ty chyba miałaś laparoskopie, możesz mi coś więcej napisać? Jak wyglądało całe przygotowanie do zabiegu, jak było po...

Martoocha gratuluję chłopaka :-):-) ale Wam się udało i będzie parka :tak:

Ania trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę i czekamy na wieści:-) ciekawe czy dzidzi się ujawni ;-)

colly wlasnie ja mieszkam w Irlandii i lekarka zrobila mi tylko badanie krwi (wyniki wzorowe) i za jakis czas mam usg. tego samego dnia co mialam zabieg powiedziala do mnie, ze jesli chcemy zajsc w ciaze to nie musimy na nic czekac i do dziela. wiec sie zastanawiam czy cokolwiek robic i poprostu odrazu probowac zajsc w ciaze.

Rurka gratulacje ;))

Rurka wspaniale! Wielkie GRATULACJE! Tak to tylkorodzić :) duzo zdrówka dla Lili i Ciebie. Wracajcie szybko do domku :*
Martunia gratuluję chłopca
Aniu &&& za jutrzejsza wizytę. Ależ suwaczek mknie, juz niedługo połowa.
Natka90 właśnie zobaczyłam ze my po sąsiedzku. Jak poronilam pierwszy raz to też nie było mowy o wynikach. W PL gin kazała zrobić kilka badań i trafila w Hashimoto. Tu jak powiedziałam przy kolejnej ciąży położnej ze poprzednią ciążę stracilam ze względu na Hashimoto to jeszcze mi zaprzeczyła, że wcale nie koniecznie ze poronienia się zdarzają. Co ja mam z nimi dyskutować, ze skoro dla mnie nie starcza hormonów to jak miałam dziecko utrzymać

Rurka ale wiadomość! Gratuluje! Witamy Lili na świecie. Bardzo sie ciesze, ze tak sprawnie i szybko poszło. To chyba los Cie tak za wszystkie bóle i dolegliwości ciazowe wynagrodził. :tak:

My jednak na sucho jedziemy do szpitala. Nawet nie wiem, czy w ogóle nas przyjmą, bo przecież całkiem nic sie nie dzieje. Tak mi jest przykro.

Rurka GRATULACJE!!!A Ty niezła jesteś, że dałaś znać jak Cie szyli :D Poród musiał być nie taki nieprzyjemny:)) SUPERRR Mamuśka :))

Martoocha no gratuluję syna - nam się z siusiakiem nie udało ;)

Agawaa dawaj znać co powiedzieli :D

Ania2611 to ja trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę i dawaj znać co tam widać między nogami :))

Ja też miałam dziś wizytę, prawie wszystko ok... prawie bo brzuch zaczyna mi się napinać i mnie boli... a to wszystko przez stres, szpital z WIki, to że ją dużo noszę.... Ale Weronika w brzuchalu super sobie radzi. A
A jak kopie....o matko.... albo nie pamiętam, że Wiki tak kopała, albo teraz mały Judoka mi rośnie w brzuchu... a to dopiero 22 tydzień.... co bedzie później... strach się bać....

reklama
Do góry