reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Marcepanek jeśli inne też wychodzą pozytywnie to jest nadzieja:-)
a krwawienie na początku miało wiele dziewczyn a ból jak na @ prawie każda.

Ja zawsze potwierdzałam pozytywny test jeszcze testem Clearblue, podobno są najbardziej wiarygodne.

Trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&:-)

reklama
Marcepanek to forum jest pełne cudów! Mimo wszystko zawsze lepiej być dobrej myśli.
Mimo wszystko trzymam kciuki! :-)

Malgonia buziaki dla Wojtusia!!!! :-)

Ania dokładnie czas strasznie szybko idzie do przodu!! :-) Jednak tylko się cieszyć!

Ja już straciłam rachubę w tym ile już mamy zafasolkowanych? Ma ktoś, gdzieś liste? ;-)

Marcepanek nie możesz tracić nadziei. Cuda sie zdarzają. Wiem sama po sobie. Prawie 4 lata starań i rezygnacja całkowita a tu proszę.... zobaczyłam II krechy na teście. Jeśli czujesz, że psychicznie nie dajesz rady to radzę odpuścić sobie cykl lub dwa na zregenerowanie sił a zobaczysz, ze to poskutkuje.

Marcepanek, jeśli już nie wytrzymujesz ciśnienia to odpuść. To naprawdę dobra rada. Psychika mocno wpływa na cykle i w takim stanie naprawdę trzeba cudu żeby zajść w ciążę. Oczywiście jeśli sobie już odpuścicie to mimo wszystko proponuję się nie zabezpieczać bo przecież bez tego doznania lepsze no i jak będzie wpadeczka to przecież sama radość. :p. Dużo kobitek tak zaszło w ciąże mimo że starały się wcześniej dosyć długo.
Moje zdanie jest takie że najlepszym sposobem na posiadanie dziecka jest wpadka. Oczywiścia w jakimś tam minimalnym stopniu kontrolowana. Ja sama zaliczyłam wpadkę i jestem przeszczęśliwa z tego powodu. :D

A dziś to nawet pierwszą fotke brzuchową sobie zrobiłam. Tzn. nawet 4 fotki i wg. mnie kicha totalna. Na dwóch wyglądam jakbym chciała wyglądać (za chudo) a na kolejnych dwóch jakoś tak wypchnęłam brzuch że wyglądam jak w 5 miesiącu. No i tyle mi z tych zdjęć ;)

Izka imprezka i urodziny wypadły w tym roku w niedzielę. Ale właściwe urodziny ma Piotruś za rok. Szkoda że w poniedziałek przypada 29 luty bo chciałam zrobić imprezę z pompą. W końcu raz na 4 lata :-D

Sysiq to Ty jesteś równy tydzień za mną, depczesz mi po piętach:-D a ja natce:-D

Colly ja chciałam robić robić fotki od 2 miesiąca co miesiąc i ........... nie mam jeszcze ani jednego tylko to co wrzucilm na forum, ciągle coś wypada ale myślę, że jeszcze nie jedno sobie zrobimy w tej ciąży

Ostatnia edycja:
Sysiq a jak tam Ty się czujesz?
Lista po drodze gdzieś nam zaginęła, aż wstałam i włączyłam kompa żeby ją zlokalizować :-D

Mi
ka - 13 VI 2014 - Leon juz na świecie
Kasiuchna - 12 VII 2014 - Oliwka juz na swiecie
Karaiwina - 08 VIII 2014 - Lilka już na świecie
GalwayGirl - 29 X 2014 - Adaś juz na świecie
Madziorrek - 26 X 2014 - Franiu juz na świecie
Ameritum - 29 X - 1 XI 2014 - juz na świecie
Carollina - 07 XI 2014 - Lena juz na świecie
Anncka - 29 XI 2014 Maciuś - juz na świecie
Annte - 06 XI 2014 - Maja i Adaś juz na świecie
Malgonia - 16 XII 2014 Wojtuś juz na świecie
Gochson - 23.01.2015 - juz na świecie

Angelstw - 17.02.2015
Agaawa - 03.03.2015 synuś Piotruś
Rurka - 14.03.2015
Michalina
Martoocha
Natka - 04.08.2015
Ania - 15.08.2015
Colly
Ania_kropla
Izka
Magda88
Sysiq

dopisujcie się :-)

kamkaz jak tam po wizycie u ginki?

galway to Piotruś z 29.02 jest? :-D ale Wam się trafiło :-)

ania no dokładnie, sierpień będzie pełen wieści z porodówek ;-)

co do fotek ania, colly to ja w poprzedniej ciąży robiłam sobie tydzień po tygodniu i teraz się bałam więc w sumie mam tylko kilka ;-) ale co jakiś czas sobie pstrykam hehe ;-)

Dziewczyny może któraś dopisać mi datę 01.10.2015? Bo ja tabletowa jestem, rzadko na komputerze a na tablecie to lipa totalna z tym.

A fotki to ja właśnie co tydzień chciałam robić ale kiepsko to widzę.

reklama
Melduję się po wizycie u gina. Otóż wg usg wszystko ładnie wygląda, pobrała wymaz kontrolny i zobaczymy za tydzień. W czwartek będą wyniki więc umówiłam się na wizytę w szpitalu ok 19. Jeśli będzie dobrze to od razu zaczynamy działać. Chodzi o to, abyśmy mogli wszczelić się jeszcze w ten cykl.. zobaczymy
A ja Was proszę o dalsze kciuki... aby już było wszystko dobrze

Do góry