reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Jett , wgoracejwodzie...

Gratulacje dziewczyny.
Jejuś jak wam zazdroszczę :)

A u mnie 29dc ,@brak ,ciało szaleje i chyba już z nerwów mnie mdli :(
Od wczoraj chyba na dodatek coś mnie zbiera bo bym tylko spała i ogólnie to słabo mi :(
No nic puki co nadzieja jest ,ale boje się testować bo poźniej doszukuje się cienia kreski i inne takie odpały.

reklama
Gratuluję kolejnych starankowych kreseczek.
Agawaa Piotrusie tak mają. Ja też rozmiar 34 więc stąd moja obawa o wielkość dziecka. Daj znać co u Was słychać po USG
r8snag0m.jpg

A tu mój czteromiesięczny elegancik szykuje się na impreze urodzinowa Braciszka :)

Ale super wieści. Jett, wgoracej GRATULACJE!!!ściskam Was mocno i życzę spokojnej ciąży :)
Zaciążamy jedna po drugiej :D która następna? :p

Agawa, Rurka ja tylko zaglądam czy Wy jeszcze w dwupaku :p

Wgoracejwodzie gratuluje! Piekne wieści!

galway no syneczek piekny! Coraz bardziej jestem w chlopaczkach zakochana, bede chyba ta mamą z dowcipów, zakochaną w syneczku.

Wiec po usg wszystko ok. Dzidzius jest dokładnie w terminie, lozysko dojrzałe, wody plodowe ok, synek przytulony główką do wylotu, ale sie w kanał jeszcze nie wkręcił. Dzidziol duzy i dojrzały. Na tym USG wyglada z pomiarów na 3650g, czyli całkiem fajna waga. Czekamy na skorcze, możemy rodzic od razu.... :sorry: Tylko młody nie chce wyłazic. Zalecenie - sex! A męża brak, juz mu powiedziałam, ze ide do sąsiada, to sie obraził. Hahahaha.... I kręgosłup mnie coraz bardziej boli. I tyle.....

Wgoroacejwodzie gratuluję z całego serca.
Mam nadzieję że ten wysyp II kreseczek dopier o się zaczyna i niedługo dopadnie i mnie.
Ja jutro mam wizytę u gina. Błagam trzymajcie kciuki abyśmy mogli wznowić starania

Agawa ależ ładna waga, Igor się urodził z taką ;-) to teraz ściągaj męża i działajcie :-)

Galway ale masz cudeńko, jaki elegancik :-) dzisiaj macie imprezkę? wszystko najlepszego dla starszaka :*

kamkaz kciuki za staranka!! oby wszystko poszło po Twojej myśli ;-)

Wgoracejwodzie no gratulacje!! widzę dzisiaj wysyp kreseczek :)

Marcepanek kciuki za teścik!! kiedy chcesz zrobić?

Rurka, Lila też jeszcze nie szykuje się do wyjścia?

Kamkaz trzymam i sama mam nadzieje ujrzeć.

Izka87 szczerze nie wiem bo ostatnio moje cykle sa pomieszane i niby z założenia już bym chyba mogła. Jeśli nie wytrzymam zrobie pewnie jutro.

Rurka czy ja dobrze Cie kojarzę ze staraczek 2011?

reklama
Do góry