reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Jett , wgoracejwodzie...

Gratulacje dziewczyny.
Jejuś jak wam zazdroszczę :)

A u mnie 29dc ,@brak ,ciało szaleje i chyba już z nerwów mnie mdli :(
Od wczoraj chyba na dodatek coś mnie zbiera bo bym tylko spała i ogólnie to słabo mi :(
No nic puki co nadzieja jest ,ale boje się testować bo poźniej doszukuje się cienia kreski i inne takie odpały.

reklama
Gratuluję kolejnych starankowych kreseczek.
Agawaa Piotrusie tak mają. Ja też rozmiar 34 więc stąd moja obawa o wielkość dziecka. Daj znać co u Was słychać po USG
r8snag0m.jpg

A tu mój czteromiesięczny elegancik szykuje się na impreze urodzinowa Braciszka :)

Ale super wieści. Jett, wgoracej GRATULACJE!!!ściskam Was mocno i życzę spokojnej ciąży :)
Zaciążamy jedna po drugiej :D która następna? :p

Agawa, Rurka ja tylko zaglądam czy Wy jeszcze w dwupaku :p

Wgoracejwodzie gratuluje! Piekne wieści!

galway no syneczek piekny! Coraz bardziej jestem w chlopaczkach zakochana, bede chyba ta mamą z dowcipów, zakochaną w syneczku.

Wiec po usg wszystko ok. Dzidzius jest dokładnie w terminie, lozysko dojrzałe, wody plodowe ok, synek przytulony główką do wylotu, ale sie w kanał jeszcze nie wkręcił. Dzidziol duzy i dojrzały. Na tym USG wyglada z pomiarów na 3650g, czyli całkiem fajna waga. Czekamy na skorcze, możemy rodzic od razu.... :sorry: Tylko młody nie chce wyłazic. Zalecenie - sex! A męża brak, juz mu powiedziałam, ze ide do sąsiada, to sie obraził. Hahahaha.... I kręgosłup mnie coraz bardziej boli. I tyle.....

Wgoroacejwodzie gratuluję z całego serca.
Mam nadzieję że ten wysyp II kreseczek dopier o się zaczyna i niedługo dopadnie i mnie.
Ja jutro mam wizytę u gina. Błagam trzymajcie kciuki abyśmy mogli wznowić starania

Agawa ależ ładna waga, Igor się urodził z taką ;-) to teraz ściągaj męża i działajcie :-)

Galway ale masz cudeńko, jaki elegancik :-) dzisiaj macie imprezkę? wszystko najlepszego dla starszaka :*

kamkaz kciuki za staranka!! oby wszystko poszło po Twojej myśli ;-)

Wgoracejwodzie no gratulacje!! widzę dzisiaj wysyp kreseczek :)

Marcepanek kciuki za teścik!! kiedy chcesz zrobić?

Rurka, Lila też jeszcze nie szykuje się do wyjścia?

Kamkaz trzymam i sama mam nadzieje ujrzeć.

Izka87 szczerze nie wiem bo ostatnio moje cykle sa pomieszane i niby z założenia już bym chyba mogła. Jeśli nie wytrzymam zrobie pewnie jutro.

Rurka czy ja dobrze Cie kojarzę ze staraczek 2011?

reklama
Do góry