reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

ImageUploadedByForum BabyBoom1425545231.235995.jpg

Całe 5minut szczęścia i okres...a tak dokładniej to po 1,5h od testów niespodziewanie czy może i spodziewanie przyszła @.
Szczerze chyba nie będzie tu ze mnie żadnego pożytku.

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1425545231.235995.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1425545231.235995.jpg
    12,7 KB · Wyświetleń: 58
reklama
Marcepanek, czasem występuje krwawienie w terminie miesiączki i to całkiem spore. Moja koleżanka myślała że miała @ , trochę się zdziwiła jak wyszło, że ciąża jest o miesiąc starsza. Moja mama za to miała dwie niby@ i o ciazy dowiedziała się w 3 miesiącu, ale to było dawno. Nastaw się na kolejny cykl, ale zrób jeszcze testy. Trzymam &

Agawa- oszalejesz na punkcie Synka, gwarantuję Ci to. Ja mam totalnego hopla, oszalałam kompletnie. Całe życie marzyłam o córeczce, jak dowiedziałam się, że będzie chłopczyk było mi już wszystko jedno, przecież Go kochałam od kropeczki, ale jak się urodził mój królewicz to szaleństwo normalnie rozkwitło. I jakbym miała mieć wybór, chciałabym Synusia mamusi. Sama słodycz. Jak ja Go kocham, zakochana jestem po uszy.

Wiosna idzie, do roboty Staraczki! Przyroda pomaga! Nasz Wojtuś też wiosenny :)

mika.k przy takiej ilości i bólu brzucha nie ma mowy ,że to plamienia. Za 6dni mam wizytę u lekarza więc wtedy to już w ogóle będe miała 100% pewności. Chyba ostatni miesiąc próbujemy i dość. Wole nie mieć złudnej nadziei
:(

rurka :( w sumie powinnam być na to przygotowana...tu cudów nie ma.

Marcepanek dobrze, że masz niedługo wizytę u lekarza, upewnisz się. Może jednak jest gdzieś tam jeszcze cień nadziei:tak:
A co do testów, to ja początkowo też kilka razy kupowałam tego typu co Ty i ciągle mi na nich bledziochy wychodziły więc zaczęłam kupować płytkowe bo już psychicznie mnie to wykańczało.

Mika pamiętam ten zaśniad !!! :) Ale się wszystkie martwiłyśmy!

Marcepanek, faktycznie te testy, które robisz są słabe. lepiej kupić jeden porządny i zrobić w odpowiednim terminie. Mam nadzieję, że jest jeszcze szansa :*

Robiłam kilka rożnych wszystkie wyszły tak samo. Dziś miałam jeszcze iść po clearblue co tyg pokazuje jak zobaczyłam te cienie.

Dzieki dziewczyny ,ale ja to nie nastawiam się już nawet na pozytywną opcje bo brzuch boli jak zwykle przy okresie.
Moje cuda jesli się przytrafia trwają krótko i zbyt wiele ich straciłam. Ostatnie dwa byłyby już na świecie.

Gratuluję świeżo zafasolkowanym:-D

Marcepanek trzeba wierzyć, jeśli jesteś już wykończona odpuścić na chwilę

Kamkaz &&&&&& abyś szybko powróciła na pole walki

Magda ja nie wiem z której strony mam lożysko, zapytam we wtorek na wizycie może faktycznie gdzieś z tyłu się chowa i dlatego nie mogę znaleźć serduszka

Ja już czuję się nieco lepiej ale nie odzyskałam jeszcze zmysłu smaku i powonienia, wczoraj miałam ogromnego smaka na zapiekanka z pieczarkami, mąż poszedł kupić ale ja czułam tylko , że była ciepła i słona :eek: zawiodłam się i nie zaspokoiłam zachcianki:crazy:

Agawa, rurka :-) czekam i zaciskam&&&&

Dziewczyny patrzę na swój suwaczek i nie dowierzam :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Aniu ani się obejrzysz i będzie połowa za Tobą :-) cieszę się, że u Ciebie już choć trochę lepiej ze zdrówkiem. Oby szybko było całkiem dobrze. A jeszcze tylko parę dni i będziesz podglądać maleństwo :tak::tak:

Marcepanek wiem, że Ci ciężko, ja też byłam już na skraju załamania. Ale naprawdę nie trać nadziei, dziewczyny dobrze mówią-może spróbuj psychicznie odpuścić. U nas w takim cyklu się udało. Byłam pewna, że będzie bezowulacyjny bo było już powyżej 20dc także całkiem przestałam myśleć, liczyć, a owulacja nas późno zaskoczyła i się udało.

Do góry