reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Marcepanek jeśli inne też wychodzą pozytywnie to jest nadzieja:-)
a krwawienie na początku miało wiele dziewczyn a ból jak na @ prawie każda.

Ja zawsze potwierdzałam pozytywny test jeszcze testem Clearblue, podobno są najbardziej wiarygodne.

Trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&:-)

reklama
Marcepanek to forum jest pełne cudów! Mimo wszystko zawsze lepiej być dobrej myśli.
Mimo wszystko trzymam kciuki! :-)

Malgonia buziaki dla Wojtusia!!!! :-)

Ania dokładnie czas strasznie szybko idzie do przodu!! :-) Jednak tylko się cieszyć!

Ja już straciłam rachubę w tym ile już mamy zafasolkowanych? Ma ktoś, gdzieś liste? ;-)

Marcepanek nie możesz tracić nadziei. Cuda sie zdarzają. Wiem sama po sobie. Prawie 4 lata starań i rezygnacja całkowita a tu proszę.... zobaczyłam II krechy na teście. Jeśli czujesz, że psychicznie nie dajesz rady to radzę odpuścić sobie cykl lub dwa na zregenerowanie sił a zobaczysz, ze to poskutkuje.

Marcepanek, jeśli już nie wytrzymujesz ciśnienia to odpuść. To naprawdę dobra rada. Psychika mocno wpływa na cykle i w takim stanie naprawdę trzeba cudu żeby zajść w ciążę. Oczywiście jeśli sobie już odpuścicie to mimo wszystko proponuję się nie zabezpieczać bo przecież bez tego doznania lepsze no i jak będzie wpadeczka to przecież sama radość. :p. Dużo kobitek tak zaszło w ciąże mimo że starały się wcześniej dosyć długo.
Moje zdanie jest takie że najlepszym sposobem na posiadanie dziecka jest wpadka. Oczywiścia w jakimś tam minimalnym stopniu kontrolowana. Ja sama zaliczyłam wpadkę i jestem przeszczęśliwa z tego powodu. :D

A dziś to nawet pierwszą fotke brzuchową sobie zrobiłam. Tzn. nawet 4 fotki i wg. mnie kicha totalna. Na dwóch wyglądam jakbym chciała wyglądać (za chudo) a na kolejnych dwóch jakoś tak wypchnęłam brzuch że wyglądam jak w 5 miesiącu. No i tyle mi z tych zdjęć ;)

Izka imprezka i urodziny wypadły w tym roku w niedzielę. Ale właściwe urodziny ma Piotruś za rok. Szkoda że w poniedziałek przypada 29 luty bo chciałam zrobić imprezę z pompą. W końcu raz na 4 lata :-D

Sysiq to Ty jesteś równy tydzień za mną, depczesz mi po piętach:-D a ja natce:-D

Colly ja chciałam robić robić fotki od 2 miesiąca co miesiąc i ........... nie mam jeszcze ani jednego tylko to co wrzucilm na forum, ciągle coś wypada ale myślę, że jeszcze nie jedno sobie zrobimy w tej ciąży

Ostatnia edycja:
Sysiq a jak tam Ty się czujesz?
Lista po drodze gdzieś nam zaginęła, aż wstałam i włączyłam kompa żeby ją zlokalizować :-D

Mi
ka - 13 VI 2014 - Leon juz na świecie
Kasiuchna - 12 VII 2014 - Oliwka juz na swiecie
Karaiwina - 08 VIII 2014 - Lilka już na świecie
GalwayGirl - 29 X 2014 - Adaś juz na świecie
Madziorrek - 26 X 2014 - Franiu juz na świecie
Ameritum - 29 X - 1 XI 2014 - juz na świecie
Carollina - 07 XI 2014 - Lena juz na świecie
Anncka - 29 XI 2014 Maciuś - juz na świecie
Annte - 06 XI 2014 - Maja i Adaś juz na świecie
Malgonia - 16 XII 2014 Wojtuś juz na świecie
Gochson - 23.01.2015 - juz na świecie

Angelstw - 17.02.2015
Agaawa - 03.03.2015 synuś Piotruś
Rurka - 14.03.2015
Michalina
Martoocha
Natka - 04.08.2015
Ania - 15.08.2015
Colly
Ania_kropla
Izka
Magda88
Sysiq

dopisujcie się :-)

kamkaz jak tam po wizycie u ginki?

galway to Piotruś z 29.02 jest? :-D ale Wam się trafiło :-)

ania no dokładnie, sierpień będzie pełen wieści z porodówek ;-)

co do fotek ania, colly to ja w poprzedniej ciąży robiłam sobie tydzień po tygodniu i teraz się bałam więc w sumie mam tylko kilka ;-) ale co jakiś czas sobie pstrykam hehe ;-)

Dziewczyny może któraś dopisać mi datę 01.10.2015? Bo ja tabletowa jestem, rzadko na komputerze a na tablecie to lipa totalna z tym.

A fotki to ja właśnie co tydzień chciałam robić ale kiepsko to widzę.

reklama
Melduję się po wizycie u gina. Otóż wg usg wszystko ładnie wygląda, pobrała wymaz kontrolny i zobaczymy za tydzień. W czwartek będą wyniki więc umówiłam się na wizytę w szpitalu ok 19. Jeśli będzie dobrze to od razu zaczynamy działać. Chodzi o to, abyśmy mogli wszczelić się jeszcze w ten cykl.. zobaczymy
A ja Was proszę o dalsze kciuki... aby już było wszystko dobrze

Do góry