reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Kamkaz samym śluzem bym się nie sugerowała. Myślę, że to po prostu cykl bezowulacyjny, a śluz mógł być "przekłamany" właśnie przez antybiotyki.

Sysiq wiedziałam, że wszystko będzie dobrze! Teraz to już oficjalne gratulacje:-):tak::tak: skoro już płeć znacie to pewnie minimum 13tc?:-)

reklama
Sysiq wspaniale!!!!!! Przeboski Wiktor :) Jak Ty wytrzymałaś tyle czasu bez wizyty u lekarza i usg?! Duży ten Twój bobas!!!! Bardzo się cieszę :*

Kochane 13 tydzień dziękujemy!! Jestem mega szczęśliwa nie mogę uwierzyć! :-))

Magda nie wiedziałam ze jestem w ciąży dowiedziałam się 2 tyg temu :-)))

Sysiq az sie poryczalam :D cudowna wiadonosc!!! Pierwsza wizyta, pierwsze usg i juz taka bomba :D CU DO WNIE!!!

Kamkaz ja w grudniu/styczniu tak dziwnie mialam, owu w 21 dc a 9 dni pozniej @, a kolejny cykl juz nornalny byl. Ale jak bierzesz te antybiotyki to wcale bym się nie zdziwila jakby one sir przyczyniły do tego.

Ostatnia edycja:
Sysiq Ty to potrafisz zaskoczć:-D mega gratulacje! Wiktorek cudny:-)

A pamiętam, że w okolicach około sylwestrowej byłaś u lekarza bo @ nie przychodziła i powiedział, że to nie ciąża co za lekarz:/
No i mamy kolejny cudowny przykład, że nie można tracić nadzieji.
Ale się cieszę:-D

Ostatnia edycja:
Sysiq Gratulacje Mamuśka!!!! Cudowna wiadomość! Wiktorek piekniutki!
-------------

A ja dzisiaj mam załamkę psychoczną - poryczalam sie po szkole rodzenia, jak sie okazało, że nic po porodzie prawie jeść nie mozna, a ja nie umiem gotować, sama jestem w tym mieście, żadna mama mi do szpitala rosołu nie przyniesie, maz powiedział, ze kupi coś w barze... Czuje sie bardzo samotna i nie wiem, czy sobie poradzę. Chyba nerwy mi przed porodem całkiem puściły. I ryczę juz godzinę. No.... Ale jak sie wyryczę to mi humor optymistyczny wróci i moze sił na nowo nabiorę. Taka stara a taka głupia jestem. Sorki, musiałam sie wygadać.

Agaawa spokojnie, ta załamka to na pewno wszystko razem-i stres i hormony... wszystko się dobrze poukłada, dacie sobie radę!

Sysiq ale dobrze trafiłam z tym tc:-):-) to rośnijcie zdrowo i nie przemęczaj się zbytnio!

reklama
Do góry