reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Sys i trzymam kciuki.

Dziewczyny te blisko porodu dajcie znać jak urodzicie :)

U nas znów choroby. Mnie dopadło z dnia na dzień zapalenie oskrzeli, mała też ma wirusa, krtań i trochę oskrzela.U nas epidemia tak mówią lekarze..

Sysiq &&&&&&&& odzywaj się zaraz po wizycie koniecznie. Będzie dobrze, zobaczysz :)

Chciejka biedaku, mam wrażenie że ledwo jedna choroba u Was minie a druga się zaczyna. Ale chyba tak to już jest jak ma się dziecko w domu. U mojej przyjaciółki to samo. Mam wrażenie że jej córa więcej w domu siedzi niż w przedszkolu.

sysiq będzie dobrze ,zobaczysz swoją Kruszynkę,ależ jestem ciekawa jak duża jest już ta Twoja Dzidzia:) jak będziesz już w drodze albo w poczekalni to polecam rozmowę przez telefon z kimkolwiek,wiem jaki to stres a mnie to pomogło bo w poczekalni mało zawału nie dostałam,zaciskam bardzo mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i czekam na wieści

chciejka zdrówka Wam życzę,dobrze,że już nie długo wiosna niech idą precz choróbska!

agawa,rurka buziaki:-D:-D pewnie już jak na szpilkach siedzicie,też nie mogę się doczekać Waszych pociech:)

IMG_7006[1].jpg

A to mój dzisiejszy brzuszek:) przepraszam za tło:sorry:

Zabieram się za szarlotkę:)

Załączniki

• IMG_7006[1].jpg
    IMG_7006[1].jpg
    10,7 KB · Wyświetleń: 81
Ostatnia edycja:
kamkaz to chyba często jest tak, że jak kobieta ma bakterie to partner też... mam nadzieję, że i mąż szybko się wyleczy:-)

agaawa , rurka to się Wam tylko wydaje, że jeszcze poczekacie :-D to już tak pójdzie, że ani się obejrzycie a dzieciaczki będą z Wami.

colly nie wiem jak to jest jak się ma taki strach przed igłami, ale musisz się zebrać w sobie bo to chodzi o zdrowie Twojego maluszka :tak:

sysiq trzymam kciuki!!! &&&& i daj koniecznie znać po wizycie :-)
ja też dziś o 16:00 wizytuję, ale nie u mojego gina tylko u innego, więc nie spodziewam się cudów po tej wizycie bo ten to rzadko nawet pokazuje ekran od usg (a o tv w jego gabinecie to można pomarzyć:p), także czekam bardziej na piątkową wizytkę u mojego ginka, choć przyznam że i dzisiejszą się trochę denerwuję...

chciejka zdrówka!

ania mmm szarlotka :-D wsiadam w samolot i lecę do Ciebie taką ochotę mi narobiłaś haha :-D

Ania wooow :) taki piękny ciążowy. Nikt nie musi się zastanawiać czy to przypadkiem nie tłuszczyk. ;) ale widzę, że Ty do chudzinek należysz więc właściwie nie ma żadnych wątpliwości. a spodnie ciążowe już nosisz czy jeszcze się wciskasz w stare?

Natka no wiem że muszę się wziąć w garść ale właściwie nie wiem jak. Poprostu będe musiała chodzić tam tyle razy aż uda się przeprowadzić całe badanie. :( a jak Twoj brzuszek? Pochwalisz się? :D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry