reklama
Ania dopiero teraz zobaczyłam zdjęcie bo z telefonu mi się nie pokazało :-) ale masz już ładny brzusio! Ty to widzę też generalnie chudziutka więc szybko widać hehe ;-)
colly jak mi się uda foto cyknąć później to pokażę ;-) a Ty dasz radę! Wierzę że przetrwasz pobranie :-)
sysiq zależy od norm jakie przyjmuje dane lab :-) i od jednostki - czy IU czy mIU :-) nie masz norm na wyniku zapisanych? w każdym razie jest już naprawdę pokaźna
colly jak mi się uda foto cyknąć później to pokażę ;-) a Ty dasz radę! Wierzę że przetrwasz pobranie :-)
sysiq zależy od norm jakie przyjmuje dane lab :-) i od jednostki - czy IU czy mIU :-) nie masz norm na wyniku zapisanych? w każdym razie jest już naprawdę pokaźna
Sysiq no beta porządna Na kartce z wynikiem powinny być normy, ale i tak pewnie znajdzie się w 3 przedziałach, bo taka wysoka może być w kilku, wtedy liczy się od dnia ostatniej miesiączki. Kochana daj znać po wizycie!!!
galwaygirl
Mamusia Piotrusia
Sysiq&&&&&&&&
Hoho ale beta! To juz koniec pierwszego trymestru prawie. Ty szybko do lekarza i na badania prenatalne pędz, bo jak przegapisz, to dopiero polowkowe bedą... Hehehehe....
Ania ales ty śliczna chudzinka! Brzusio juz jak piłeczka, cudo!
Ania ales ty śliczna chudzinka! Brzusio juz jak piłeczka, cudo!
U nas z dzidzią wszystko dobrze, rozwija się ok. Wymiarów ani szczegółów nie znam bolekarz nic nie mówił.. dobrze, że w piątek wizyta u mojego gina to się wszystkiego szczegółowo dowiem. Najważniejsze, że wszystko jest dobrze:-)
Tylko skurcze lekkie ponoć mam-chociaż nic nie czuję hmm.
Sysiq czekamy na wieści!:-)
Tylko skurcze lekkie ponoć mam-chociaż nic nie czuję hmm.
Sysiq czekamy na wieści!:-)
kamkaz
Fanka BB :)
Agaawa, Rurka nieznacie ani dnia ani godziny więc w gotowości musicie być. Trzymam za Was mocno kciuki i życzę szybkiego porodu. Koniecznie dajcie znać jak będziecie rozpakowane.
Sysiq pięęęęęęękna beta. Podejrzewam, że będzie już coś koniec 2 albo początek 3 miesiąca. Wszystkiego dowiesz się na wizycie i koniecznie daj znać.
A u mnie się coś dzieje niedobrego. Dziś niby miał być 37 dc i tak niespodziewanie dostałam @. Ale juz tłumaczę. 19 dc zaobserwowałam śluz typu płodnego, jednak nie czułam owulki i potwierdziło to badanie progesteronu i moja pani doktor. Spodziewałam się, ze będe miała cykl bezowulacyjny ale gdzieś od ok 25 do 30 dc znów pojawił mi się śluz płodny ale na badaniu nie byłam. Jeśli wtedy doszło do wowulki to dziś jest 7 cień po owulce i już okres???? Przecież to mega krótko. O wiele za krótko czy nie??? Dziewczyny co to może być??? Czy te antybiotyki mogły mieć wpływ na ten cykl???
Sysiq pięęęęęęękna beta. Podejrzewam, że będzie już coś koniec 2 albo początek 3 miesiąca. Wszystkiego dowiesz się na wizycie i koniecznie daj znać.
A u mnie się coś dzieje niedobrego. Dziś niby miał być 37 dc i tak niespodziewanie dostałam @. Ale juz tłumaczę. 19 dc zaobserwowałam śluz typu płodnego, jednak nie czułam owulki i potwierdziło to badanie progesteronu i moja pani doktor. Spodziewałam się, ze będe miała cykl bezowulacyjny ale gdzieś od ok 25 do 30 dc znów pojawił mi się śluz płodny ale na badaniu nie byłam. Jeśli wtedy doszło do wowulki to dziś jest 7 cień po owulce i już okres???? Przecież to mega krótko. O wiele za krótko czy nie??? Dziewczyny co to może być??? Czy te antybiotyki mogły mieć wpływ na ten cykl???
Kwiatuszekk23
Sysiq <3 cudowny! Idealny!
reklama
kamkaz
Sysiq gratuluję Wiktorka:-) Cudny synuś i jaki juz duży. Który to tydzień????