reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Kamkaz samym śluzem bym się nie sugerowała. Myślę, że to po prostu cykl bezowulacyjny, a śluz mógł być "przekłamany" właśnie przez antybiotyki.

Sysiq wiedziałam, że wszystko będzie dobrze! Teraz to już oficjalne gratulacje:-):tak::tak: skoro już płeć znacie to pewnie minimum 13tc?:-)

reklama
Sysiq wspaniale!!!!!! Przeboski Wiktor :) Jak Ty wytrzymałaś tyle czasu bez wizyty u lekarza i usg?! Duży ten Twój bobas!!!! Bardzo się cieszę :*

Kochane 13 tydzień dziękujemy!! Jestem mega szczęśliwa nie mogę uwierzyć! :-))

Magda nie wiedziałam ze jestem w ciąży dowiedziałam się 2 tyg temu :-)))

Sysiq az sie poryczalam :D cudowna wiadonosc!!! Pierwsza wizyta, pierwsze usg i juz taka bomba :D CU DO WNIE!!!

Kamkaz ja w grudniu/styczniu tak dziwnie mialam, owu w 21 dc a 9 dni pozniej @, a kolejny cykl juz nornalny byl. Ale jak bierzesz te antybiotyki to wcale bym się nie zdziwila jakby one sir przyczyniły do tego.

Ostatnia edycja:
Sysiq Ty to potrafisz zaskoczć:-D mega gratulacje! Wiktorek cudny:-)

A pamiętam, że w okolicach około sylwestrowej byłaś u lekarza bo @ nie przychodziła i powiedział, że to nie ciąża co za lekarz:/
No i mamy kolejny cudowny przykład, że nie można tracić nadzieji.
Ale się cieszę:-D

Ostatnia edycja:
Sysiq Gratulacje Mamuśka!!!! Cudowna wiadomość! Wiktorek piekniutki!
-------------

A ja dzisiaj mam załamkę psychoczną - poryczalam sie po szkole rodzenia, jak sie okazało, że nic po porodzie prawie jeść nie mozna, a ja nie umiem gotować, sama jestem w tym mieście, żadna mama mi do szpitala rosołu nie przyniesie, maz powiedział, ze kupi coś w barze... Czuje sie bardzo samotna i nie wiem, czy sobie poradzę. Chyba nerwy mi przed porodem całkiem puściły. I ryczę juz godzinę. No.... Ale jak sie wyryczę to mi humor optymistyczny wróci i moze sił na nowo nabiorę. Taka stara a taka głupia jestem. Sorki, musiałam sie wygadać.

Agaawa spokojnie, ta załamka to na pewno wszystko razem-i stres i hormony... wszystko się dobrze poukłada, dacie sobie radę!

Sysiq ale dobrze trafiłam z tym tc:-):-) to rośnijcie zdrowo i nie przemęczaj się zbytnio!

reklama
Do góry