reklama
Bafinka
Fanka BB :)
pieruszka dużo siły życzę tobie i maleństwu:* jesteście bardzo dzielni
natka jak twoja wizyta u gina??
madzia co u ciebie??
ja od powrotu do pracy nie mam na nic czasu.. ale za to się zdystansowałam...
pozdrawiam was wszystkie;*
natka jak twoja wizyta u gina??
madzia co u ciebie??
ja od powrotu do pracy nie mam na nic czasu.. ale za to się zdystansowałam...
pozdrawiam was wszystkie;*
pietrusiu kochanie, gratuluje malenstwa i duzo sily zycze, mysle caly czas o Was i 3 mam nieustannie kciuki, musicie dac rade teraz, malenstwu zycze szybkiego tycia:-)
nie wchodze teraz ostatnio, bo na wakacjach jestesmy i z komorki nie mam jak pisac, dorwalam kompa teraz , mczytam na biezoco i kibicuje , nowe dziewczyny tez pozdrawiam cieplo;-)
anncka dzidziolek fantastyczny
sciskam i spadam
nie wchodze teraz ostatnio, bo na wakacjach jestesmy i z komorki nie mam jak pisac, dorwalam kompa teraz , mczytam na biezoco i kibicuje , nowe dziewczyny tez pozdrawiam cieplo;-)
anncka dzidziolek fantastyczny
sciskam i spadam
Pietruszko- dla Ciebie i dla maleństwa dużo zdrowia i siły! Niech maleństwo z dnia na dzień przybiera pięknie na wadze! Ucałuj maleństwo w stópkę od cioci Marty jak tylko będziesz mogła… :*
Ostatnia edycja:
michalina_ch
Widzę, że szybko wieści sie rozchodzą
Naszka Eska jest w kontakcie z kochaną mamusią naszą
Pierusia to ja przesyłam całusy dla Ciebie i Maluszka!! I rośnijcie szybciutko!!!
Naszka Eska jest w kontakcie z kochaną mamusią naszą
Pierusia to ja przesyłam całusy dla Ciebie i Maluszka!! I rośnijcie szybciutko!!!
rurka
Pietrusia... zwaliło mnie z nóg jak przeczytałam informację ... kochana wiem ze i tak nie masz teraz głowy do czytania nas... ale myślami jesteśmy z Wami... Juluś musi dać radę... w końcu to nasz forumowy promyczek!!!! Oby jak najszybciej przybierał pięknie na wadze bez żadnych komplikacji!!
anncka - no gonię gonię Agawę wczoraj miałam wizytę... ogólnie wszystko ok tylko spojenie łonowe mi się rozeszło narazie jeszcze nie kwalifikuje do cc ... na szczęście... mam się bandażować albo kupi pas ortopedyczny... i unikać chodzenia... poza tym ostatnio jeszcze rwa kulszowa daje o sobie mono znać... najgorsze są noce... ból spojenia... okropny!! ale staram się o tym nie myśleć ... przynajmniej w ciągu dnia :-) powoli kompletuję wyprawkę i nie mogę się już doczekać porodu
anncka - no gonię gonię Agawę wczoraj miałam wizytę... ogólnie wszystko ok tylko spojenie łonowe mi się rozeszło narazie jeszcze nie kwalifikuje do cc ... na szczęście... mam się bandażować albo kupi pas ortopedyczny... i unikać chodzenia... poza tym ostatnio jeszcze rwa kulszowa daje o sobie mono znać... najgorsze są noce... ból spojenia... okropny!! ale staram się o tym nie myśleć ... przynajmniej w ciągu dnia :-) powoli kompletuję wyprawkę i nie mogę się już doczekać porodu
Pietrucha! Gratuluje i zycze żeby Juleczek rósł zdrowo i szybciutko. Bedzie dobrze, bo my wszystkie tak bardzo ściskamy kciukasy. &&&&&&
Anncka jaki piekny dzidzius. I rodzice rownież) sesja cudo!
a ja byłam wczoraj na wizycie. Piotruś duży wazy 2400g, duzy chłop, jajka wielkie wywala na ekran) buziaka nie chce pokazywać. I nie widac juz plamek na serduszku. Szyjka długa i twarda, do terminu powinnam dotrwać bez problemu.
Anncka jaki piekny dzidzius. I rodzice rownież) sesja cudo!
a ja byłam wczoraj na wizycie. Piotruś duży wazy 2400g, duzy chłop, jajka wielkie wywala na ekran) buziaka nie chce pokazywać. I nie widac juz plamek na serduszku. Szyjka długa i twarda, do terminu powinnam dotrwać bez problemu.
galwaygirl
Mamusia Piotrusia
Eska informuj nas na bierząco prooooszę
Pietruszko Wielkie gratulacje. Juleczku, Aga, Pawle modlę się za Was każdego dnia. Życzę Wam dużo zdrówka i sił. Niech Juleczek tyje i rośnie byś szybko mogła Go przytulić.
Wczoraj wieczorem mój M pytał się o Was i powiedziałam że dalej walczycie. Walczyliście ale już po drugiej stronie. Walczcie dalej i niech zwycięztwo będzie po Waszej stronie. Buziaki dla Was
Dziewczyny, jak znacie jakąś modlitwę wlaściwą na ten moment to wrzućcie proszę
Pietruszko Wielkie gratulacje. Juleczku, Aga, Pawle modlę się za Was każdego dnia. Życzę Wam dużo zdrówka i sił. Niech Juleczek tyje i rośnie byś szybko mogła Go przytulić.
Wczoraj wieczorem mój M pytał się o Was i powiedziałam że dalej walczycie. Walczyliście ale już po drugiej stronie. Walczcie dalej i niech zwycięztwo będzie po Waszej stronie. Buziaki dla Was
Dziewczyny, jak znacie jakąś modlitwę wlaściwą na ten moment to wrzućcie proszę
reklama
Anncka śliczne fotki! Mały słodziak :-)
Pietruszko przede wszystkim gratuluję! Dużo zdrówka i siły dla Małego nadal trzymamy kciuki i modlimy się!
My już po prenatalnych, ale usg trwało ponad 40 minut! Mały uparciuch nam rośnie bo nie chciał się obrócić buźką i lekarz nieźle się namęczył żeby sprawdzić kość nosową i zmierzyć przezierność karkową. Ale w końcu się udało i wszystko mieści się w normie, teraz około tygodnia czekania na wynik PAPPa. Dziękujemy za kciuki
Pietruszko przede wszystkim gratuluję! Dużo zdrówka i siły dla Małego nadal trzymamy kciuki i modlimy się!
My już po prenatalnych, ale usg trwało ponad 40 minut! Mały uparciuch nam rośnie bo nie chciał się obrócić buźką i lekarz nieźle się namęczył żeby sprawdzić kość nosową i zmierzyć przezierność karkową. Ale w końcu się udało i wszystko mieści się w normie, teraz około tygodnia czekania na wynik PAPPa. Dziękujemy za kciuki