reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Dzięki dziewczyny za wsparcie:tak: mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze, w końcu musi być...
Colly ja w poprzedniej ciąży też miałam prenatalne więc wiem już mniej więcej czego się spodziewać. Z tym, że wtedy miałam w Poznaniu, a teraz umówiłam się do Wrocławia bo w Poznaniu już nie było miejsc i nie chcieli mnie przyjąć. Także jutro będę mieć porównanie :-)
Co do ginekologa to ja na pierwszej wizycie też byłam w 6 tyg (dokładnie 5w5d) i pozytywnie się zdziwiłam bo było już serduszko widać mimo że to wcześnie:-) trzymam kciuki żeby Tobie też już udało się serduszko zobaczyć :tak:

Miłego dnia:tak:

reklama
Dziewczyny dziś u mnie przełomowy dzień. Dotarło do mnie to wszystko i zaczynam się cieszyć. Oby tym razem wszystko było ok. Jestem taka szczęśliwa :D kocham cały świat :) dziewczyny bierzcie się za robotę, tak porządnie :) jeśli w piątek okarze się wszystko oki to będę Wam wysyłać pierwsze fluidki.

Ps. Jak ja mam tą wielką radość w tajemnicy utrzymać? ;)

No i dodzwoniłam się i jutro idę do lekarza. Mam nadzieję, że dostaniemy już zielone światełko. A że dziś mam 8 dzień cyklu wiec owu jeszcze nie było więc nadzieja jest duża:-). Tym bardziej, ze w zeszłym cyklu owu była dopiero w 22 dc. A cały cykl miał 37 dni. Trzymajcie kciuki:tak:

Nanu jak się miewasz po ostatnich przejściach? Pozbierałaś się jakoś? Pochwal się swoją, królewną, już jest przecież duża :) Pozdrawiam
Neta pozdrawiam
Za Pietruszki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dziękuję, że pytasz:)
Chyba już daję radę. Zgodnie z teorią co cię nie zabije to cię wzmocni... znajduje full zajęć (głównie dziergam, zapraszam na profil bacillo na fb :)) i jakoś leci... wrzucam wam zdjęcia królewny. Jest coraz cudowniejsza!:)<3

Załączniki

• 2015-01-25 10.40.29 1.jpg
    2015-01-25 10.40.29 1.jpg
    38 KB · Wyświetleń: 98
Colly, nie dziwię się, też by mi było ciężko utrzymać to w tajemnicy :-)
kamkaz, ja też trzymam :)
Ja chyba wypróbuję testy owulacyjne, koleżanka odstąpi mi za free, może coś pomogą :)
Mam teraz bardzo skąpe miesiączki, dwa razy pod rząd, nigdy nie były obfite, ale teraz to już chyba przesada.... chyba muszę się wybrać do lekarza, bo normalne to nie jest :no:

Kamkaz trzymam kciuki za wizytę i za dni płodne ;)

Nanulika jakie piękne dzieciątko. Aż ma się ochotę wyściskać i wycałować. Kitki urocze :D

Joawa ja bym.chyba faktycznie poszła do lekarza. A nóż akurat coś mądrego podpowie. Sama po lekarzach chodzić nie lubię ale jak się chce miec bobo to wszystko staje się nieważne.
A testów owulacyjnych to ja nigdy w ręku nie miałam więc nie wiem czy one coś ułatwiają.

Kamkaz- trzymam kciuki za wizytę i cieszę się że mąż czuje się lepiej.

Colly -domyślam się jak radość Cię roznosi :) i bardzo dobrze ciesz się kochana, bo rośnie w tobie wasz skarb.

Ja odbylam mała rozmowę z mężem i nie chce kolejnej ciąży, bo boi się, że sytuacja się powtórzy i że mnie może coś się stać, ale po moich argumentach chyba bardziej przeszedł na moja stronę mocy :) .Nie będę naciskać, tym bardziej, że zielonego światła jeszcze nie mam.

reklama
Chciejka, rozumiem w jakiej jesteś sytuacji. Mój narzeczony na wieść że spodziewamy się dziecka nie tryskał radością. Dopiero teraz dumny nosi ciężkie siaty. Musiał się oswoić z tą myślą bo przecież dla niego to też nie jest łatwa sytuacja. Też ciężko mu było po starcie i boi się że sytuacja się powtórzy. Ale te chłopy też chcą mieć potomstwo więc napewno prędzej czy później zaryzykują. ;)

Do góry