reklama
Wchodze i co widze? Pietrucha serdecznie gratulacje i niech Maluszek ladnie i szybko przybiera, super wiadomosc!
Nanulika-sliczna masz coreczke
Rzadko tu zagladam, ale wole podczas staran nie wracac do wspomnien z czasow zabiegu i temu, ale czytam Was regularnie
Nanulika-sliczna masz coreczke
Rzadko tu zagladam, ale wole podczas staran nie wracac do wspomnien z czasow zabiegu i temu, ale czytam Was regularnie
ania_kropla
Fanka BB :)
Pietrucha gratulacje i dużo zdrówka dla Maleństwa!!!
Pisałam jakiś czas temu, że koleżanka z pracy zaszła w nieplanowana ciążę... Od tygodnia plamiła a w nocy miała skurcze i krwawiła skrzepami. Wczoraj robiła betę (lekarz zlecił), jutro też idzie, ale mówi, że już tylko po to, żeby wiedzieć na 100%, że straciła...
Ja mam 21 dc, staram się, ale się nie da nie czekać. Jeszcze tydzień...
Pisałam jakiś czas temu, że koleżanka z pracy zaszła w nieplanowana ciążę... Od tygodnia plamiła a w nocy miała skurcze i krwawiła skrzepami. Wczoraj robiła betę (lekarz zlecił), jutro też idzie, ale mówi, że już tylko po to, żeby wiedzieć na 100%, że straciła...
Ja mam 21 dc, staram się, ale się nie da nie czekać. Jeszcze tydzień...
Colly brzuszek trochę widoczny jest, choć wydaję mi się że nawet mniej niż jeszcze parę dni temu :-) trochę się uspokoiłam po tym dzisiejszym usg choć strach gdzieś tam nadal pozostał. Może jak minę 15/16 tydz czyli etap poprzedniej straty to jeszcze bardziej wyluzuję... oby :-)
a jutro wypróbuję detektor tętna-wczoraj odebrałam i tylko chwilę sprawdziłam czy działa więc nic nie zlokalozowałam:-) a dziś dam już dzidzi odpocząć, trochę wrażeń już dziś miała heh ;-) a jak Ty sie czujesz?
Luxuorius a jak tam u Ciebie?
a jutro wypróbuję detektor tętna-wczoraj odebrałam i tylko chwilę sprawdziłam czy działa więc nic nie zlokalozowałam:-) a dziś dam już dzidzi odpocząć, trochę wrażeń już dziś miała heh ;-) a jak Ty sie czujesz?
Luxuorius a jak tam u Ciebie?
Luxuorius trochę wcześnie ten śluz płodny, owulacja tak wcześnie nie jest za dobra bo się dobrze jeszcze endometrium nie zbudowało i może być cienkie.. ale może to tylko taki jeden dzień zawirowania:-)
Mój mąż tak mnie prosił że aż żal mi było odmówić bo chciał koniecznie poszukać serduszka dzidzi detektorem i wyobraźcie sobie że znalazł od razu, no dosłownie po minucie:-) ale się cieszył bo nie był dziś ze mną na usg:-)
Mój mąż tak mnie prosił że aż żal mi było odmówić bo chciał koniecznie poszukać serduszka dzidzi detektorem i wyobraźcie sobie że znalazł od razu, no dosłownie po minucie:-) ale się cieszył bo nie był dziś ze mną na usg:-)
Luxuorius pewnie że fajnie-to uspokaja jakby nie patrzeć. Głównie dlatego kupiłam że panicznie boję się że serduszko się zatrzyma a ja nie będę wiedziała (tak jak było w ciąży z Małgosią...). No a M. nie miał jeszcze okazji usłyszeć serduszka bo nie chodził wcześniej ze mną na usg. Także miło było patrzeć na jego minę dziś;-)
reklama
Natka ale super wyobrażam sobie mine męża
Ja czuje się dobrze. Zupełnie inaczej niż wcześniej. Piersi urosły ale nie bolą, jajniki czuje szczególnie lewy i najbardziej wieczorem przez co nie mogłam spać na prawym boku. W ciągu dnia też coś czuję. Wcześniej tylko wieczorem czułam jak macica się rozciąga. Nudności brak.
Bałam się przez te jajniki że to ciąża pozamaciczna ale teraz już się wszystko powoli uspokaja więc ja też. Staram się jeszcze nie nastawiać chociaż łatwo nie jest. Aby do piątku. Wtedy wszystko będzie jasne.
Ja czuje się dobrze. Zupełnie inaczej niż wcześniej. Piersi urosły ale nie bolą, jajniki czuje szczególnie lewy i najbardziej wieczorem przez co nie mogłam spać na prawym boku. W ciągu dnia też coś czuję. Wcześniej tylko wieczorem czułam jak macica się rozciąga. Nudności brak.
Bałam się przez te jajniki że to ciąża pozamaciczna ale teraz już się wszystko powoli uspokaja więc ja też. Staram się jeszcze nie nastawiać chociaż łatwo nie jest. Aby do piątku. Wtedy wszystko będzie jasne.